2777
2789
عنوان

بچه دوست معمولی و صمیمی چطور پیدا میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 57 پست
رفیق؟  کیلویی چند این دوره زمونه دورا دور فاصله ات با ادمها حفظ کن

نه عزیزم این حرف کسانیکه معاشرت را دوست ندارند منم خیلی دوست دارج از رفت و امد و معاشرت با ادمهای جدید

یه صلوات واسه خوشبختیم بفرستین لطفا  .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممکنه یکم راهنمایی کنید یا بزای بالا بردن اطلاعاتم در زمینه گرفتن فرکانس داخل گوگل دنبال چ منبعی باش ...

من خودم معمولا دیره ادمای اطرافم گستردس ولی با یکی دو نفر صمیمی ام 

اما مثلا من خودم بنا به رشته درسیم اطلاعات سینما و فرهنگ و هنر و اینام زیاده 

با شرکت تو بحثای کلاسا و اطلاعات زیادم دوستای زیادی پیدا کردم که خیلی هم فرکانسیم

تا با کفش کسی راه نرفتی ،قضاوتش نکن😇       امضا:دخترِ زرد

هيچ وقت رفيق باز نبودم ميگم شايد اشكال اينه كه زندگيمو وقف رفاقت نكردم ولي به قول دوستمون اينا رفاقتاي مريضه مگه نه شوهرم ماهي يكي دو بار با دوستاش جمع ميشن يه استخري رستوراني بي حرف و حديث

منم دنبال دوست ميگردم ولي انگار عادت كرده باشم هي ميگم حالا اگه با هم همفكر نباشيم يا هم سليقه بعد ميبينم اتفاقا باشه بهتر نميشه كه هميشه خريدام رو يه سطح باشه سليقه متفاوت تغيير ايجاد ميكنه اينجاست كه ميگم مرداب شدم انگار گوشه نشين و غير اجتماعي

بايد ادم هرطور شده سطح اجتماعي رو هم بالا ببره

من خودم معمولا دیره ادمای اطرافم گستردس ولی با یکی دو نفر صمیمی ام  اما مثلا من خودم بنا به رش ...

عزیزم ممنونم ازت دقیقا الان به گفته شما دارم اداخل گوگل دارم درموردش میخونم بارم ممنون عزیزم

منم دنبال دوست ميگردم ولي انگار عادت كرده باشم هي ميگم حالا اگه با هم همفكر نباشيم يا هم سليقه بعد م ...

واقعا یه دوست هم فاز و هم تیپ ادم گلی از گلهای بهشته

هيچ وقت رفيق باز نبودم ميگم شايد اشكال اينه كه زندگيمو وقف رفاقت نكردم ولي به قول دوستمون اينا رفاقت ...

درسته عزیزم ولی اگه شانس همراه ادم باشه امکانش هست ی رفیق بی کلک پیدا بشه

نه عزیزم این حرف کسانیکه معاشرت را دوست ندارند منم خیلی دوست دارج از رفت و امد و معاشرت با ادمهای جد ...

خانومی از من اجتماعی تر وجود نداره به شکلی که سر ثانیه بغل دستیم باهام گرم میگیره ولی برراساس تجربه  بهت گفتم اگه دوستی میخای فقط از دور نزدیک نشو که ضرر میکنی

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
خانومی از من اجتماعی تر وجود نداره به شکلی که سر ثانیه بغل دستیم باهام گرم میگیره ولی برراساس تجربه& ...

عزیزم قصد جسارت نداشتم عزیزم حرف شما هم کاملا صحیح