من واقعا خیلی تنهام کلا هر کلاسی هممیرم هرکس با یکی اوکیه اونایی هم ک با کسی نیستن هم سن من نیستن یا خیلی کوچکتر هستن یا خیلی بزرگتر واقعا این چ شانسیه ک من دارم شما بودید چیکار میکردید ؟
هيچ وقت رفيق باز نبودم ميگم شايد اشكال اينه كه زندگيمو وقف رفاقت نكردم ولي به قول دوستمون اينا رفاقتاي مريضه مگه نه شوهرم ماهي يكي دو بار با دوستاش جمع ميشن يه استخري رستوراني بي حرف و حديث
منم دنبال دوست ميگردم ولي انگار عادت كرده باشم هي ميگم حالا اگه با هم همفكر نباشيم يا هم سليقه بعد ميبينم اتفاقا باشه بهتر نميشه كه هميشه خريدام رو يه سطح باشه سليقه متفاوت تغيير ايجاد ميكنه اينجاست كه ميگم مرداب شدم انگار گوشه نشين و غير اجتماعي
نه عزیزم این حرف کسانیکه معاشرت را دوست ندارند منم خیلی دوست دارج از رفت و امد و معاشرت با ادمهای جد ...
خانومی از من اجتماعی تر وجود نداره به شکلی که سر ثانیه بغل دستیم باهام گرم میگیره ولی برراساس تجربه بهت گفتم اگه دوستی میخای فقط از دور نزدیک نشو که ضرر میکنی
خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...