2777
2789
نه متاسفانه اینا از اون دسته از آدمان که اگه جای اون خانم اقا بود میگفتن  آآآآآآآخخخخییییییی م ...

دقیقا

میگفتن وای دو سه ماه شده بسه

مرد که نمیتونه تنها بمونه

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ ربطی داره بیچاره سنی نداره میخواد عروسی کنه  گناه که نکرده  بعدشم چ ربطی به چادر داره& ...

اسم ازدواج شده هرزگی🤔🤔🤔

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
افرین منم همینو میگم بخدا حرمت مادرشو نگه نداشت 

حرمت مادر یعنی چی؟ قصدم پایین کشیدن جایگاه مادر نیست ولی تو فرهنگ ما خیلییی پیش از اندازه اجازه ی دخالت پدر مادرا داده میشه...باید این تابو بشکنه .

تا کی از حد خودشون خارج بشن و به شخصی ترین مسایل بچه هاشون کار داشته باشن...پدرمادر من همیشه احتراممو داشتن به عقایدم به سبک زندگیم اما خانواده ی همسرم نه ...و اینم بگم پدرمادر باارزشن اما نه دراین حد که توفرهنگ ما هی میگن ؛ میدونی چرا چون اونا مسوول تر از مان...چون اونا مارو به دنیا اوردن ..اونا در حق ما وظیفه ی بیشتری دارن و باید تاابد پای کاری که کردن وبه دنبا اوردن بمونن 

دقیقا میگفتن وای دو سه ماه شده بسه مرد که نمیتونه تنها بمونه

التماس-تفکر#  

واس اینجور آدما باید بکار برد

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
اولا که فیلم آبکیه اینقد حرص نخور بعدم خواهشا اینقدر راحت هرزه رو بکار نبرید بدبختا ازدواج کردن خ ...

بخدا فقط چون هیشکه واسش مهم نبود و ادعای عاشقیش سر ب فلک کشیده بود وگرنه میدونم ی زن حق ازدواج داره 

ديگه انقدم ك گفتي ربطي نداره😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه فردوس چی گفت که محمد گفت تنها نبوده؟ نشنیدم

وسط بگیر و ببند و دعوا و گیس کشی چ سوالیه میکنی😂😂😂😂😂😂

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
بخدا فقط چون هیشکه واسش مهم نبود و ادعای عاشقیش سر ب فلک کشیده بود وگرنه میدونم ی زن حق ازدواج داره& ...

اینا پنجاه سالشونه

اینکه بخوان یه تصمیم برا زندگیشون بگیرن حتی اگه بقیه موافق نباشن اسمش نمیشه هرزگی

دیگه بعد پنجاه سال احتمالا آدم عقلش اینقدر میکشه که بتونه برا خودش زن انتخاب کنه

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘