2777
2789
مرد پخته باشه خیلی خوبه تو فامیلای ما هرکس شوهرش سنش بیشتر از زنش بوده خوشبختن

منم خیلی دوست دارم مرد پخته رو. من 32 سالمه. مرد پخته برای من میشه 40 و خورده ایی متاسفانه  

اختلاف سنی زیاد وقتی خانم تو دهه سوم زندگی میره و اقا میره تو نزدیکای چهل پنجاه خودشو نشون میده خانم هنوز شور جوونی داره اما اقا به پختگی رسیده. ما دوتا زوج داریم بااختلاف سنی زیادداریم  اوایل خوب بودن الان مشکلات داره خودشو بروز میده متاسفانه 

لــــــــــطفا لایـــک نفرمایید😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من 36سالمه 14ساله ازدواج کردم شوهرنم52سالشه

یه سال از من بیشتری واس اختلاف سنیتون من شوهرم الان 30 سالشه ‌10سال دیگ میشه 40ساله من تازه 27ساله میشم

خدایا همیشه باش💫😍
مرد پخته باشه خیلی خوبه تو فامیلای ما هرکس شوهرش سنش بیشتر از زنش بوده خوشبختن

درسته از نظر اقتصادی بهتره و کمتر دچار اشتباه میشه،ولی ی چیزایی رو خوبه با هم تجربه کنن شور و شوقشون اندازه هم باشع،اون چیزی ک برا یکی جذابیت داره برا دیگریم جذاب باشه

مثلا ما تو اقوام داریم ۱۵ سال بزرگتره پسره همه کاراشو کرده الان وقت پدر بودن و شوهر بودنشه ولی دختره اول جوونی یا بهتر بگم نوجونیشه باید بشینه بچه بزرگ کنه،مث ی زن رفتار کنه،آرایشای سنگین کنه واسه شوهرش و تو اقوام و مراسما اووو اینا ی چشمشه

...

من ۲۰سالمه واون۳۱اصلنم مشکل نداریم اصلا مردبایدپخته باشه بشه بهش تکیه کرد هیچوقت پختگی ک تواون هست روتوی پسرای زیر۲۵ندیدم

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

[QUOTE=109312825]منم خیلی دوست دارم مرد پخته رو. من 32 سالمه. مرد پخته برای من میشه 40 و خورده ایی متاسفانه   

پختگی و ناپختگی به سن و سال نیس عزیزم

خیلی ها هستن که با سن زیاد رفتارهای درستی ندارن و برعکس

الهم صلی علی محمد وال محمد
درسته از نظر اقتصادی بهتره و کمتر دچار اشتباه میشه،ولی ی چیزایی رو خوبه با هم تجربه کنن شور و شوقشون ...

بستگی به نوع رفتارشون داره خب یوقتا یکی سنش بالاس اصن بهش نمیخوره و اون مدل رفتارا بزرگی نداره

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
اره ولی همسرم اصلا بهش نمیاد همیشه بش میگن کمتر میخوری منم مشکلی ندارم قیافم رفتارم خیلی پخته نشون م ...

آخه خواهرزاده من متولد۸۰ واقعا بچس😥

البته خب آدما شخصیتشون متفاوته

خوشبخت بشی عزیزم😘

...