2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فاصله زیاد باشه میتونید طبیعی زایمان کنید

وای اصن بهش فکرم نمیتونم بکنم خیلی خاطره بدی دارم ازش با سزارین راحت ترم 

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘

دوستان توجه کنید !!! قسمت سوپر مارکت دیجی کالا تخفیف باور نکردنی گذاشته مثلا این بسته سینه مرغ 44 هزار تومنه 16% تخفیف خورده شده 36 هزار تومن بقیه مواد خوراکی وشویندهاش هم تخیف باو نکردنی خورد جالب تر این که زیر 3 ساعت براتون میفرسته در خونه ، خواستید بخرید این لینک خریدش از دیجی کالا یه سر بزنید ببینید   

https://affstat.adro.co/click/018d98d3-fbba-4ed1-bd41-7426f755fa14

وای چه حس خوبی.مخصوصا.اونایی.این.حس.رو.خوب.درک.میکنن.که.

منتظرش بودن.منتظراینکه.درخت.زندگیشون.حالا شکوفه.کرده.وروزها.ماه ها.رو.به.انتظار میشنن. تا شکوفه زندگی.میوه بشه.بگو بهش تمام سختی هارو تحمل.میکنی تا به.ثمر برسه تا به آغوشش بکشی

حالا من برعکس از سزارین میترسم😂

واسه من خداییش خیلی راحت بود اصن اذیت نشدم

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘

ایشالا ی نی نی ناز و خوشگل و صحیح و سالم با ی زایمان عالییییییی خدا بهت میده😍😍😍😍😍😍

اسی چنبار اقدام داشتی

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
اولین ماه بود اقدام میکردم

منم سه بار افدام داشتم اینماه بنظرت‌میشه؟

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
ان شالله بشه روزایه تخمک گذاریت اقدام داشتی؟

اره روز ۱۱ و ۱۳ و ۱۴ بوو