2777
2789
زنبور اونقدرا هم نمیتونه گنده کنه سرشوهاا  دقت لازم نبود ولی نگا میکردی گردن چند متر جاوتر از ...

شاید عکسش اینجوری افتاده

شوهرم عقبتر افتاده اون به دوربین نزدیکتان بوده

اخه چرا اینجور فک میکنید

نفعش به حال من چیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه برای چی باید فوتوشاپ کنه  که جی بشه اصلا من نمیشناسمش مگه بیکاره اصلا اهل این چیزا نیست

تو ک نمیشناختیش پ چرااومدی تاپیک زدی پز شوهرت وبدی ک با قمیشی عکس انداخته😏برووو مارو ایسگاه نکن😑

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵
هیچی میگم زنگی به سفارت المان بزن ببین شوهرت وافعا المانه یا پیش دوز دخترشه اخه این حجم از نادونی نو ...

تو مواظب شوهر خودت باش 

فک کنم خیلی تورو پیچونده که واردی

هیچی میگم زنگی به سفارت المان بزن ببین شوهرت وافعا المانه یا پیش دوز دخترشه اخه این حجم از نادونی نو ...

نه المان در پشت سرشو چک کردم خخخخ حروف الفبا المان البته چندین کشور المانی صحبت میکنن نوشتارشون هم المانیه

شاید عکسش اینجوری افتاده شوهرم عقبتر افتاده اون به دوربین نزدیکتان بوده اخه چرا اینجور فک میکنید ...

ببین عزیز دلم ما همون اول بهتون با آرامش گفتیم که شوهرتون حالا یا شوخی کردن یا فکر کردن شما متوجه نمیشید حالا به هر دلیلی اینو براتون فرستادن 

ببینید از این بیشتر خودتون و اذیت نکنید و با یه نگاه خیلی معمولی میشه فهمید فتوشاپه دقت هم بکنی دیگه از خنده رو پا بند نیستی 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......