2777
2789
عنوان

کیا.....

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 23 پست
چون مامانش معلم بود خونشون از ما رنگین تر    

اره واقعا بدتر از اونا رفیقامون ب ما محل نمیدادن نمیدونم اونا چشون یود😂😂😂😂😂😂

چه کسی میگوید زمان طلاست؟من مزه مزه اش کرده ام....زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاند و میرود در عمق وجودت....مست مست ک شدی چشمهایت را باز میکنی و میبینی عمرت گذشته و توماندی وخماری و حسرت از دست رفتن یک عمر!                     خواهشا منو نترکونید دیگه شماره ندارم😠😠😠😠 مرگ بر گزارشگر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای اره 🤣🤣🤣 چقد به پرو بال بچش میچرخیدیم 

از بس اسکل بودیم خواهر😂😂😂😂😂

چه کسی میگوید زمان طلاست؟من مزه مزه اش کرده ام....زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاند و میرود در عمق وجودت....مست مست ک شدی چشمهایت را باز میکنی و میبینی عمرت گذشته و توماندی وخماری و حسرت از دست رفتن یک عمر!                     خواهشا منو نترکونید دیگه شماره ندارم😠😠😠😠 مرگ بر گزارشگر

فک کنین از کلاس اول تا پنجم

دختر یکی دیگه از معلمای مدرسه

دختر ناظم مدرسه

دختر دفتردار مدرسه

دختر دوست صمیمی معلممون

همکلاسیم بودن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
فک کنین از کلاس اول تا پنجم دختر یکی دیگه از معلمای مدرسه دختر ناظم مدرسه دختر دفتردار مدرسه دخت ...

اگه من جات بودم میرفتم تو فاز افسردگی😐😐😐😐😐😂😂😂😂😂😂

از بس اسکل بودیم خواهر😂😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 از ما امتحان میگرفتن عربی دخترش ۷ ۸ سالشه میشد اول راهنماییی میومد برگه هامونو میداد لپ هاشو میگشیدیم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 فک میکردیم نمره میدن 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 از ما امتحان میگرفتن عربی دخترش ۷ ۸ سالشه میشد اول راهنماییی میومد بر ...

😂😂😂😂😂😂😂😂 زهی خیال باطل

اگه من جات بودم میرفتم تو فاز افسردگی😐😐😐😐😐😂😂😂😂😂😂

انصافا اعتماد به نفسم از همون موقع اومد زیر خط فقر دیگه م بالاتر نیومد که نیومد

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
انصافا اعتماد به نفسم از همون موقع اومد زیر خط فقر دیگه م بالاتر نیومد که نیومد

هی خواهر😂😂😂😂😂