2777
2789
عنوان

تولدم مباركتون باشه

96 بازدید | 15 پست

بچه ها امروز تولدمه بيايد واسم آرزو كنيد😁😂❤️😍

يا حبيب من لا حبيب له❤️لا تخف و لا تحزن انا منجوك:نترس و غمگين نباش ما نجاتت مي دهيم (عنكبوت٣٣)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برات ارزو میکنم همیشه بهترین ها برات اتفاق بیفته انشالله همیشه حس خوشبخترین زن دنیا بودن رو داشته با ...

واي عزيزم چه ارزوي قشنگي مرسي ازت😘😘

يا حبيب من لا حبيب له❤️لا تخف و لا تحزن انا منجوك:نترس و غمگين نباش ما نجاتت مي دهيم (عنكبوت٣٣)
تولدت مبارک انشالله همیشه به سلامتی و دلخوشی زندگی کنی عزیزم😘😘🌺🌺🌺

فدات شم😍😍

خواهش میکنم عزیزم هروقت حس خوبی داشتی و خوشحال بودی برا منم دعا کن که ب عشقم برسم و خوشحال باشم

چشششم عزيزم اتفاقا منم ارزوم اينه ك به عشقم برسم

هرچی_آرزوی_خوبه______مال_تو# 🌸🏵🍂🌷🌼🌹‍🍃🌸💮🍃🥀🍃🍂🌹🏵🌸🍃🍁🌼⚘🌷🌺🌼🌻🌺🍃🍃🌺🌹🥀⚘ ‍‍ ‍ ‍‍ ‍🍂🍁 ‍ ‍ 

تولدت مبارک 

مهر_زاد😍#   ‍ ‍ ‍

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

هرچی_آرزوی_خوبه______مال_تو# 🌸🏵🍂🌷🌼🌹‍🍃🌸💮🍃🥀🍃🍂🌹🏵🌸🍃🍁🌼⚘🌷🌺🌼🌻🌺🍃🍃🌺🌹🥀⚘ ‍‍ ‍ ‍‍ ...

😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘

ایشالله هر دو به زودی ب ارزومون میرسیم و بهم خبر میدیم 😊❤

ايشالا عزيزم ،حتتتتما بهم بگو منتظرم ك زودي با خبراي خوب بياي

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز