2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی نداریم همین الان بیدار شدیم

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

بقول پسری...کشک وبالنجون😐😅

❤فرشته کوچولوی من ❤ساعت ۹صبح روز سه شنبه...۲۵ فروردین۹۴ زمینی شدد..خدایا صد هزار مرتبه شکرت منم بعد از ۷سال انتظار طعم مادرشدن رو چشیدم...خدا جونم هیچ زنی رو با انتظار امتحان نکن و ب همه ی دوستام فرزند سالم و صالح عنایت بفرما...الهیییی آمین...🌹🌹(tamana366 سابق)
مامان منم تا دید اومدم سریع بلند شد رفت اشپزخونه طفلک

پسر من تا از مدرسه میاد میگه مامان غذا چی داریم غذای خوبی باشه کلی خوشحال میشه یعنی فقط بگی جوجه کباب یا فیله سوخاری داریم تو آسموناس از خوشحالی

مامان من که بهش میگیم مامان مایکروفری در عرض نیم ساعت غدا جلوت آمادست قربونش برم اصلا حوصله آشپزی ند ...

خدا حفظش کنه چند سالشونه؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اینجا قم بشدت هوا ابری بارونیه  منم از زیر لحاف تکون نخوردم تا الان🙄😁

خسته نباشی دلاورررر😆😅

❤فرشته کوچولوی من ❤ساعت ۹صبح روز سه شنبه...۲۵ فروردین۹۴ زمینی شدد..خدایا صد هزار مرتبه شکرت منم بعد از ۷سال انتظار طعم مادرشدن رو چشیدم...خدا جونم هیچ زنی رو با انتظار امتحان نکن و ب همه ی دوستام فرزند سالم و صالح عنایت بفرما...الهیییی آمین...🌹🌹(tamana366 سابق)
قیمه خیلیم افتضاح شده...لپه ها یطرفن...آبشم یطرف😒😒...اصلا قوام نداره یذره ...

خخخ یکم سیب زمینی خورد کن بریز یا عصاره مرغ یا گوشت بریز لعاب بده

چه بگویم نگفته هم پیداست                                                   غم این دل مگر یکی و دوتاست
پسر من تا از مدرسه میاد میگه مامان غذا چی داریم غذای خوبی باشه کلی خوشحال میشه یعنی فقط بگی جوجه کبا ...

عزییییییزم😍😍

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم