2821
2789

اونایی که میخوان چاق بشن و اصلا نمیتونم درکشون کنم بابا ما هلاک شدیم تو راه وزن کم کردن

پناه میبرم به خدا از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده ام... در سرزنش کردن محتاط باشیم وقتی نه از دیروز کسی خبر داریم و نه از فردای خودمان...💙

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اونایی که میخوان چاق بشن و اصلا نمیتونم درکشون کنم بابا ما هلاک شدیم تو راه وزن کم کردن

خب خیلی لاغریم من خودم بعد عید عروسیمه لباس عمرا ب تنم پیدا شه وزنم 45ایناس قدمم بلنده نمیدونم چنده

تُن ماهی میخوری فازه کوسه ور ندارررررر😂
قدم ۱۶۹ وزنم ۵۰ کلا پر تر شم 

بايد بري باشگاه

چاقيه بدون ورزش زشته

اگه سنت كمه اصلا نگران نباش بعد از سي و دو سه سالگي درست ميشه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
خب خیلی لاغریم من خودم بعد عید عروسیمه لباس عمرا ب تنم پیدا شه وزنم 45ایناس قدمم بلنده نمیدونم چنده

بیخیال عروس هرچی ظریف تر بهتر 

پناه میبرم به خدا از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده ام... در سرزنش کردن محتاط باشیم وقتی نه از دیروز کسی خبر داریم و نه از فردای خودمان...💙