میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
ن اصلا دوبار باردار شدم دوبار دوقلو و واقعا ناراحتم من دوقلو دوس ندارم باورتون میشه سابقه وراثتیم تو ...
قربون خدا برم
دیگه قسمت هس
نمیشه که جنگید
میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
واقعا بخدا حکمتشو شکر حالا تو اقدامم همش میترسم از دوقلویی ایشالا شمام هر چ از خدا بخای صلاحو ...
منم دعا کنین همین ماه باردار شم
دیگه خسته شدم و دلم شکسته
ای جونم فک کردم نی نی پروفایل خودته ایشالا بحق فاطمه زهرا و دل شکستش ک این ماه ی نی نی ناز تو دلت ب ...
مرسی از دعای خوبت دوست عزیز
انشالله شماهم هرچی از خدا میخواین بهتون بده ❤