2821
2789
دوقلو عزیزم دوتا پسر

عزیزم داروی خاصی مصرف کرده بودین؟

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم داروی خاصی مصرف کرده بودین؟

ن اصلا دوبار باردار شدم دوبار دوقلو و واقعا ناراحتم من دوقلو دوس ندارم باورتون میشه سابقه وراثتیم تو خانوادم ندارم

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...
ن اصلا دوبار باردار شدم دوبار دوقلو و واقعا ناراحتم من دوقلو دوس ندارم باورتون میشه سابقه وراثتیم تو ...

قربون خدا برم

دیگه قسمت هس 

نمیشه که جنگید

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
قربون خدا برم دیگه قسمت هس  نمیشه که جنگید

واقعا بخدا حکمتشو شکر حالا تو اقدامم همش میترسم از دوقلویی 

ایشالا شمام هر چ از خدا بخای صلاحو مصلحتت بهت بده😍

واقعا بخدا حکمتشو شکر حالا تو اقدامم همش میترسم از دوقلویی  ایشالا شمام هر چ از خدا بخای صلاحو ...

منم دعا کنین همین ماه باردار شم

دیگه خسته شدم و دلم شکسته

منم دعا کنین همین ماه باردار شم دیگه خسته شدم و دلم شکسته

ای جونم فک کردم نی نی پروفایل خودته

ایشالا بحق فاطمه زهرا و دل شکستش ک این ماه ی نی نی ناز تو دلت باشه😍

منم اول تمایل نداشتم از وقتی اومدم نی نی سایت انگار دوسدارم بچه ولی بصورت جدی پیگیر نمیشم

ای جونم فک کردم نی نی پروفایل خودته ایشالا بحق فاطمه زهرا و دل شکستش ک این ماه ی نی نی ناز تو دلت ب ...

مرسی از دعای خوبت دوست عزیز

انشالله شماهم هرچی از خدا میخواین بهتون بده ❤

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز