2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چون پدرشوهرم برامون خونه خریده دیگه زیر هر منتی باید برم که برامون خونه خریدن.حتی شوهرم آژانسشون که هست.هرکدوم خواهرا هرجا بخوان برن اون باید بیاره ببره.یه خواهرشوهر کوچیک دارم مدرسه میرن امشب مادرشوهرم با شوهرم و من جرو بحث میکرد که چرا تو و زنت نمیاین بهش درس یاد بدین تازه راهنمایی هم هست.خواهرشوهرای دیگمم یکی دوسال از من بزرگترن بعد همه زورشون رو من و شوهر بیچارمه.اینقد امشب دلمو شکستن.من فقط سپردمشون بخدا که همینجور که امشب منو با این وضع حاملگیم اینقد ناراحت کردن همین امشب براشون ناراحتی پیش بیاد😭

تا بهش رو بدی و از حقت دفاع نکنی استفاده میکنه وقتی مودبانه تحویلش نگرفتی و بی تفاوت بودی  ت ...

نمیاد همش غرررررررررررررررر میزنه

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره

میایم اینجا میبینم زیادن کسایی که مث منن ...اما تو اطرافیانم همه مادرشوهراشون خوبن (عروساشون راضین)

مادر شوهرم شش تا خواهرن ,پنح تاشون عروس دارن ,منهای مادرشوهرم ,بقیه ماهن ,کلی سوپرایزشون میکنن ,بلیط کنسرت میگیرن ,کلی بهشون احترام میزارن ,از شانس من ....مادرشوهرم با ما دوتا جاری اصلا رابطه خوبی نداره ,حتی باعث جدایی جاریم از برادر شوهرم شد بس که گفت زنت شبیه قورباغست چطور پیشش میخوابی ,شوهرش هم میگفت میخوامش بنده خدا جاریم کم آورد بعد سه سال جدا شد ,بس که حرف خورد...

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

فکر نکنم هیچکس مادرشوهرش اندازه مال من پرتوقع باشه بعد ده بار کربلا رفتن انتظار داشت برم خونشو مرتب کنم برم استقبالش منن گذاشتم رو دلش روز بعدش تازه رفتم دیدمش که دست از سرم برداره هرچند که اخرش تیکشو انداخت بهم نمیدونم چیکار کنم ولم کنع

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼