2777
2789
عنوان

بیاین بگین حاضرید به گذشته برگردید؟چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 49 پست
گذشته من مایه ننگ منه.خدا خودش آبرومو نگه داره که جز اون کسی نمیتونه 

عزیزم خدا خیلی مهربونه بخشنده س تازه اگه کسی ازش طلب معفرت کنه راز نگهدار هم هست توهم توکل به خدا کن و تمام گذشته رو از ذهنت بیرون بنداز

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب جمعه همین هفته برگردم لدفا 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

اره زود ازدواج نمیکردم و به حرف هیچکس گوش نمیدادم و درسمومیخوندم

خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت

با اینکه خیلی چیزا ب ضررم تموم شده ولی پشیمون نیستم! اگه زمان ب عقب برمیگشت نسبت ب اون شرایط باز هم همون تصمیمات رو میگرفتم 

خدایا اگه میشد به جز برکت،حرکت هم از خودت بود ممنونت میشدم  
نه هم اسم من بود😁

جالبه آخه اسمش یادم مونده بود ولی در مورد امضاش شک داشتم مرسی که شکمو برطرف کردی😂

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم

بچه ها به نظرم هر راهی سختی های خودشو داره

اونایی که پشیمونین چرا درستونو ادامه ندادید شاید اگه به گذشته برمیگشتید و ادامه ش میدادید

بعدا پشیمون میشدید که بهترین روزای عمرتونو گذاشتید پاش