با دوست پسرم اشنا نمیشدم یا اگ اشنا شدممم ازدواج میکردم انقد نمیترسیدممم الانم اون ترسا رو دارم ولی ب جای اینک کمتر بشه بیشتر شدههههه .... یکی ام هرگز سرکار نمیرفتممم
گذشته من مایه ننگ منه.خدا خودش آبرومو نگه داره که جز اون کسی نمیتونه
عزیزم خدا خیلی مهربونه بخشنده س تازه اگه کسی ازش طلب معفرت کنه راز نگهدار هم هست توهم توکل به خدا کن و تمام گذشته رو از ذهنت بیرون بنداز
عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂 عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
اره زود ازدواج نمیکردم و به حرف هیچکس گوش نمیدادم و درسمومیخوندم
خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت
جالبه آخه اسمش یادم مونده بود ولی در مورد امضاش شک داشتم مرسی که شکمو برطرف کردی😂
عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂 عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم