2777
2789
عنوان

مارک جهاز

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 51 پست
بله صدبار گفتم حساسم الان بهش اس دادم گفتم چرا منو نبردی من اصلا خوشم نیومد از کالاها گفت خیلیم خوبه ...

ولش کن بابا ب جهنم

بذار دو روز دیگه از کار افتادن مجبور میشه بره از اول بخره فشار ب خودش میاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما نطرشو پرسیدی موقع خرید وسایلت؟ 

بله گفت جنس خوب بخریا ماشین ظرفشویی نخریدم پونصدبار الانم میگه درصورتیکه من اگه بخوام ایرانیشو بخرم میخرم چون همه چیزم بوش هست دیگه پولی برای ظرفشویی بوش نموند خودمم ظرفشویی نمیخام

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
فرش هنوز نگرفت

جسارتا من باشم میگم همرو پس بده یا عوض کنه. مرد انقدر سرخود؟ مگر اینکه واقعا بلد نباشه.

ما همه چیو تودفتر مینویسن با نظر عروس خانم.

من خودم همه چیمو عالی گرفتم ولی سه تیکه همسرمو ارزون برداشتم خرجش زیاد نشه ولی خب باتوافق خودم

تی وی ال جی خرید یخچال دوو من سامسونگ میخواستم 😑

خب باید با شما توافق میکرد بنظرم دلیلی نداشته طبق نظر شوهرت بخری مگه اینکه بین دوتا هم قیمت خودت دلت بخواد نظر بپرسی. ما جهازو کامل میدیم تاماشین ظرفشویی ولی بازم اعتقادم اینه جهاز یه هدیه ست

بگو اونم ایرانی بگیر دستبافت

دارم می‌ترکم از اعصبانیت 

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر

تی وی و گاز و نصف لباسشویی با همسرم بود

با خودم گرفت تی وی الجی 

گازم صفحه ای میخواد بزنه

لباسشویی ام باهم رفتیم گرفتیم الجی

خودت باید هی بهش میگفتی باید باهم بریم

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
عزیزم اینا الان خیلی گرونن.حداقل ۳۰ تومن میشه سه تاش مارک الجی یا سامسونگ

این مارکا چند میشه

اسی آخه الان خیلی گرونی شده خدایی ، دایی من یخچال آیسان خریده بعد یخچال من ساید دوو هست برا منو مسخره میکنه بهش میگم چه اعتماد نفسی داری ، ولی خب ما تویه ارزونی ۶ خریدیم الان داییم تویه گرونی یخچال متفرقه آیسان خریده ۵ تومن ، چاره ای نیس گرونی پدر همه رو در آورده

باهاش صحبت کردی؟ دلیلشو پرسیدی؟؟؟

اصلا انگار براش مهم نیست اس دادم با اعصبانیت اونم گفت خیلیم خوبن عالین از این بهتر