2821
2789

صب بعد اذان خوابم برد.خاب دیدم دندون جلوی بالام شکست افتاد کف دسم بعد ناراحت شدم بعدش کل دندونام ریختن .یعنی تعبیزش چیه چ اتفاقی میفته

.ی صلوات برا آرامش دلم بفرستین❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صدقه بده ....اینکه دندان توی دستت افتاده بلا دور شده از پدر و مادرت

اینکه توی خاک گم نشده یعنی کسی فوت نمیشه

اما احتمال داره شما از اطرافیانت دور بشی 

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم

تعبیرش خوبه عزیزم 

دندون بچه اس

لطفا  برای برگشتن موقعیت شغلی شوهرم دعا کنین😭😭😭😭😭😭😭😭چن هفته است نه من نه خودش خواب و خوراک نداریم منکه کارم شده گریه زندگیمون بهم ریخته میخاد خونه و ماشینو بفروشه دیوونه شده ....میشه با دلای مهربونتون برا زندگیمون دعا کنین 😍
باردارم .منظور جنسیت بوه یا چی نکنه دوقلو خخ    

اگر بیند دندان پیشین او بر کف دستش افتاد یا بر کنار یا بر زمین افتاد و به خاک آلوده نگردید، دلیل که او فرزندی یا خواهری یا برادری آید

اگر بیند دندان پیشین او بر کف دستش افتاد یا بر کنار یا بر زمین افتاد و به خاک آلوده نگردید، دلیل که او فرزندی یا خواهری یا برادری آید

لطفا  برای برگشتن موقعیت شغلی شوهرم دعا کنین😭😭😭😭😭😭😭😭چن هفته است نه من نه خودش خواب و خوراک نداریم منکه کارم شده گریه زندگیمون بهم ریخته میخاد خونه و ماشینو بفروشه دیوونه شده ....میشه با دلای مهربونتون برا زندگیمون دعا کنین 😍

سلام به همه توی یکی از کشورهای همسایه شخصی هست بسیار به علم خواب وارده خیلی چیزا ازش پرسیدم در اصل خواب انسانها بستگی به احوالات و امور گذشته و حال و آینده شون داره ینی یه جورایی به هم وابسته هستن خواب دندون بیش از صد نوع تعبیر داره که مثلا چه روزی چه شبی چه ساعتی و کجا و چه ماه قمری و..... خواب دیده باشی ولی هروقت از خواب بیدار شدین و یادتون افتاد فلان خواب دیدید صلوات و استغفار و لاالله الا الله یادتون نره

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز