رضوان_گلی مدیر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2593 عنوان طلا | مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 22 پست سلام.الان موقع خرید طلا هسش یا فروش طلا؟نمیدونم طلایی که دارم رو بفروشم پول بزارم روش زمین بخرمیا ی مقدار پولی که دارم رو برم طلا بخرم۳۰ تومن پول دارم۶۰ تومن طلا. خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین. 1398/07/29 | 17:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رضوان_گلی مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2593 باز تو خوبی که. من ۵ تومن دارم نمیدونم چیکارش کنم😂 منم اینا رو نگه داشتم واسه خونهی پراید ۸۷ هم داریم البته خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.
رضوان_گلی مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2593 ايشالا ميخري عزيزم. ان شاءالله خدا بزرگه خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.
رضوان_گلی مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2593 این ۲۰ یا ۳۰ تومنی ک برای شما کمه الان برای خیلیا آرزوعه چرا هرکی از هرچی که داره ؛ میناله 😓 نه کم نیست برای من هم ۲۰ الی ۳۰ متر زمینه ولی واسه خیلی ها هیچی نیست خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.
روشنك_بلا عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 278 طلا ارزونتر میشه ها اونوخ ب همین قیمتم نمیتونه بفروشه دلار محاله از اين پايينتر بياد عزيزمقيمت طلا هم كه به دلاره و مقدار كمي هم متاثر از بازار داخليه.الان كه تو محرم و صفريم قيمت طلا كفه پس منتظر يه افزايش باشيد.
nazila_taji عضویت: 1397/08/29 تعداد پست: 20002 دلار محاله از اين پايينتر بياد عزيزم قيمت طلا هم كه به دلاره و مقدار كمي هم متاثر از بازار داخليه. ... ولی من شنیدم طلا میاد پایینتر همچنین ملک
رضوان_گلی مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2593 طلای دست دوم توی تهران از کجا بخرم که مطمین باشه من کاشانم خبر ندارم. ولی صد در صد از بازار طلا فروش ها خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.