2777
2789
عنوان

متنفرم از معلم تبعیض گر

| مشاهده متن کامل بحث + 2948 بازدید | 25 پست

برید براش شرایط بچه رو توضیح بدید اینکه قبلاً لکنت داشته و الان حساسه. حتما تجدید نظر میکنه

دختر عزیزم عاشقانه دوستت دارم امیدوارم برات مادر خوبی باشم. خدایا مواظب دختر کوچولوم باش
امروز پشت دخترمو به شوخی یا جدی زده.بچم از درد گریه کرده.دریغ از یه معذرت خواهی.دخترم لکنت شدید داشت ...

خواهر زاده منم همین بود.خواهرم از چند تا از مادرا پرسید .اونام گفتن دختر ما هم همینو میگه

الان بخاطر توجه زیاد به بچه ها تو خونه    خیلی از بچه ها همین انتظار رو از معلم دارن .درصورتی که تعداد تو کلاس زیاده  و معلم نمیتونه به همه زیاد توجه کنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول

چن روزه داره میگه.هرروز همین بساطو داریم.دیروز یه حرف زشت زده بود تو کلاس معلمشون.تبعیض از این روشنتر که تو پروفایل شخصی تلگرامش عکس دوتا از بچه ها رو گذاشته و جالبه دخترم همش میگه تو کلاس حواسش به اوناس.

یک کلام ، ختم کلام ، با تو بکام ، بی تو تمام
هروز تو مدرسه بودم یه روز با هم دعوامون شد یه روزم باشوهرم رفتیم مدرسه تا جایی که مدیر بهش اخطار داد ...

خیلی کار کثیفیه.بچه روز به روز تضعیف میشه

یک کلام ، ختم کلام ، با تو بکام ، بی تو تمام
معلم خواهرزادم این رفتار زشت رو داشت کلا خواهرزادم از مدرسه متنفر شده بود. منم با خط خودم به معلمش پ ...

دمت گرم چه متن کوبنده ای براش نوشتی😂👊

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
دمت گرم چه متن کوبنده ای براش نوشتی😂👊

اخه چند بار تو جلسه اولیا ومربیان مامان بچه های دیگه به معلم محترمانه  گفته بودن رفتار شما باعث شده بچه ها میلی به مدرسه نداشته باشن زیاد توجه نکرده بود   ولی مثل اینکه پیام من اثر داشت    

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع)