2777
2789
عنوان

تعیین نام

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 31 پست
جالب بود نطرتون..اینطوری راجع بهش فکر نکرده بودم.مرسی😍

خواهش میکنم عزیزدل،انشالله ب سلامتی بیاد بغلت. راستی اگه بعد اسمش سادات رو هم بگید و صرفا شناسنانه هم نباشه زیباس.

ما تو فامیل قدیما این طور نبودیم اما الان نسل جدیدمون جالبه همه سادات ادامه اسم رو هم میگیم. تعریف از خود نباشه فامیل سطح پایین اجتماع هم نیستیم و اغلب تحصیل کرده و سطح بالا هستن

خواهش میکنم عزیزدل،انشالله ب سلامتی بیاد بغلت. راستی اگه بعد اسمش سادات رو هم بگید و صرفا شناسنانه ه ...

من همسرم سید هستن..خودم نیستم.بخاطر این تو خانواده خودم دوست ندارم ساداتشو صدا بزنم چون یه جوری تفاخر میشه یا حالا بخاطر یه تفاوت بدو تولد بچه تو از دیگران متمایز بدونی همچین جالب نیست.تو خانواده همسرم هم به بچه های کوچیک ساداتش رو نمیگن بیشتر برا بزرگترا اونم برا احترامش میگن .اینی که میگم سادات بهش بخوره چونمیگم یوقت بزرگتر شد دوست داشت ساداتش رو هم صدا بزنن یطوری نباشه که سخت بشه..

ثمره ی عشق من و زندگیم توراهه.  💑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان