2777
2789
مبارکت باشه عزیزم..منم خیلی وقته میخوام بگیرم ولی خیلی گرونه ..میدونی الان نو هاش چنده؟؟

انشالله بگیری نوش رو .میتونی سایت دیوار یا گوگل سرچ کنی قیمت هاروبدونی تقریبا دوبرابره نوش

کسی نیست اطلاعاتی درمورد طرفشوی وزمانش بهم بده؟

عزیزم دوست منم ظرفشویی فک کنم آل جی  داشت اصلا راضی نبود قابلمه م توش نمیتونست بزاره ، کلا ب نظرم ظرفشویی خوب نیس خیلی آب مصرف میکنه و تمیز نمیشوره قبلشم ک باید ظرفا  رو پاک کنی خوب آدم خودش بشوره خیلی راحت تره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم باورت میشه هر سری ظرف شوی پرمیشه خیلی ظرف کثیف داریم

عزیزم من الجی دارم ولی مدلش این نیست ولی در کل روزی یکبار ظرف میزارم داخلش و شب به شب روشنش میکنم وبیشتر موقع ها قابلمه ها رو خودم میشورم وتایم ۱ونیم یا دوساعته میزارم که تمیز بشوره اگر روزی دو سه بار استفاده کنی که هزینه قرصش خیلی زیاد میشه

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

أز منم ال جي هستش من تو دوره ٣٥ ميزام اولش ظرفارو ميچينم سينگ پراب خيس ميخوره ميچينم تو ماشين خيليم تميز و راحت ألبته يه ٥٩ دقيقه هم داره أز من أز شما نداره اتوماتيك و هوشمندم داره تو گزينه هاش أونارم در صورت لزوم استفاده كنيد

فک کردم دستگاه جدید ب اسم طرف شوی اختراع شده خبر ندارم فک کردم  از دنیا عقب موندم  

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
عزیزم دوست منم ظرفشویی فک کنم آل جی  داشت اصلا راضی نبود قابلمه م توش نمیتونست بزاره ، کلا ب نظ ...

خواهر من مارک بوش داره اونم گاهی تمیز نمیشوره من الجی دارم ۸ ساله خیلی راضیم باید ظرفهارو مرتب بچینی و قابلمه هم میشوره ولی در کل خود ادم زودتر میشوره و جمع میکنه تا ظرفشویی استفاده کنی

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
أز منم ال جي هستش من تو دوره ٣٥ ميزام اولش ظرفارو ميچينم سينگ پراب خيس ميخوره ميچينم تو ماشين خيليم ...

دوست من یکبار با ظرفشویی ظرفهارو میزاره بشورره بعدش که تایمش تموم شد یکبارم بدون قرص میزاره که دوباره ابکشی کنه

عزیزم باورت میشه هر سری ظرف شوی پرمیشه خیلی ظرف کثیف داریم

اره دیگه مثل منی تا بخوام غذایی بژم چندتا قاشق بشقاب و پلاستیکی و. سافی کثیف میکنم....عادی برا ما زنها😂😀

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥