2777
2789
عنوان

کیک تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 33 پست
سس شکلات من برای تزئین بستنی میریزم. ولی گاناش برای کیک. سس شکلات هم بدمزه نیست. یه کم شل تره و مزه ...

الان برای کیکی که روکش خامه داره  کدومو پیشنهاد میدی ؟

وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روش یعتی خامه کشی خودت کردی؟ 

اره  خامه کشیشو خودم میکنم   از گاناش هم میخوام استفاده کنم که از لبه کیک سرریز بشه

وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم   

سلام عزیزم. اگه نسبت گاناشت خامه اش بیشتر باشه شکلات کمتر بعد از خنک شدن هم سفت نمیشه. ولی میتونی از شکلات اب شده خنک شده یا بریلو شکلاتی هم استفاده کنی 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
اره  خامه کشیشو خودم میکنم   از گاناش هم میخوام استفاده کنم که از لبه کیک سرریز بشه

اگر خواستی این کار رو کنی. کدوم برات راحتتره؟ آخه گاناش سفتتر.ولی سس شکلات روون. گاناش مسلم خوشمزه تره ولی شاید کار کردن باهش برات سخت‌ر باشه. و اینکه سس شکلات مزه شیرینی و یه کم مزه شکلات میده. ولی گاناش طعم شکلانش بیشتر. و این سلیقه ای هستش. ولی گاناش رو به جای خامه میریزنا

سلام عزیزم. اگه نسبت گاناشت خامه اش بیشتر باشه شکلات کمتر بعد از خنک شدن هم سفت نمیشه. ولی میتونی از ...

اها  یعنی شکلاتش کمتر از خامش باشه    نسبتشو میتونی بگی بم ؟

یه چیز تو مایه های گاناش درست کردم ریختم

من این سرریز شدن گاناش رو روی کیک دوس دارم 

سلام عزیزم. اگه نسبت گاناشت خامه اش بیشتر باشه شکلات کمتر بعد از خنک شدن هم سفت نمیشه. ولی میتونی از ...

مرسی از راهنماییت بانوی هنرمند 💞❤💟💙💗💖💕💛💚💜

فقط مواظب باش خامه زیاد نزنی به گاناشت.چون طعم خانه نده خوشمزه تر میشه

دمت گرم   خیالم راحت شد  یهو به فکرش افتادم استرس گرفتم که نکنه خراب شه  اخه میدونی که چقد زحمت داره