2777
2789
عنوان

چاقی صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 33 پست
اندامو چاق نکرد؟خب چ مواد گیاهیه؟ من باردارم نمیتونم هرچی بخورم

نمیدونم نگف چیاس فقط میدونم گیاهیه و شیمیایی نیس . بارداری رم نمیدونم . اندامو ته چاق نکرد فقط صورت خیلی جالب بود وقتی میخوردم یکی دو روز بعد یهویی تو لبم و صورتم حس ضربان میکردم 🤦‍♀️😂

محصولشو جایی نمی فروشه یعنی،چقدره قیمتش

ن میگم ک برا خودش کلی اطلاعات جم کرد و درست کرد و جواب گرف بعد به دوست و اشناها میفروشه فقط خطشه پیج اینا نداره .یه پک یک ماهه ک قشششنگ گرد و تپل میکنه صورتو ۳۵۰ تومنه دوتا قوطی پودر مزه ام نداره قبل ناهار وشام خوردم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دوستم با مواد گیاهی یه پودر درست کرد و خودش عالی شد بعد الان داره میفروشه همونو خدایی من صورتم پر ...

چه گیاهایی؟چجوری میشه خرید؟

وقتی برای کسی سنگ تموم میزاری منتظر باش تا با همون سنگ بزنه تو سرت...
ن میگم ک برا خودش کلی اطلاعات جم کرد و درست کرد و جواب گرف بعد به دوست و اشناها میفروشه فقط خطشه پیج ...

ضرری نداره؟بدنو چاق نمیکنه که؟ بعضی داروها صورتو بد چاق میکنن اونجوری نیس که؟اگه اینا اوکی شمارشو میدی من صورتم گرد ولی لاغر میخوام پر شه

نمیگه چ گیاهایی چون بهمون میفروشه . شمارشو بخوای میدم اگر واقعا بخوای چون پیج اینا نداره ب خودیا میف ...

به منم میگی شمارشو عزیزم؟

ضرری نداره؟بدنو چاق نمیکنه که؟ بعضی داروها صورتو بد چاق میکنن اونجوری نیس که؟اگه اینا اوکی شمارشو می ...

من ک ضرر نداش برام مطمعنم گیاهیه همش چون دوستمه والا قصدم تبلیغ نیست فقط تجربه خودمو گفتم ❤

بدنمم چاق نکرد صورتمم همین فرم صورت خودمو چاق کرد نثلا من گونه ایم گونه هام تپلی تر شد و یکم گرد تر شدم دیگ قط کردم . 

بهم میتونی درخواست بدی خصوصی بفرستم برات؟ اخه اینجا شمارش پخش میشه