2777
2789

چرا طلا رو پس دادی عزیز جون تاج سرت شوهرت برداشته دختری تو دادی رفت اگه اون گل وجودت تونیت پس بده تو هم زلاشو پس می دادی 

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله هر دوتون تو مسير جديد زندگيتون خوشبخت باشيد

مخصوصا تو عزيزم

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

الان چه حسی داری عقد بودی یا تو مرحله زندگی 

خب زیادی دوستش دارم اما درکم نمیکنه و نمیفهمم    چونکه عاشقشم بخاطرش از همه بریدم مگه گناهه خب عشقمه     اما همیشه غرورم در کنار عشقم داشتم حاضر نیستم بخاطر هیچ کس حتی عشقم جز فرزندم غرورم رو بشکنم غرورم بخاطر دخترم میشکنم همین دخملم عشق مامان و باباشه 💖💖💖

استاتر پربازدید میخواد زیر لفظی بدین😂😂😂😂

خب زیادی دوستش دارم اما درکم نمیکنه و نمیفهمم    چونکه عاشقشم بخاطرش از همه بریدم مگه گناهه خب عشقمه     اما همیشه غرورم در کنار عشقم داشتم حاضر نیستم بخاطر هیچ کس حتی عشقم جز فرزندم غرورم رو بشکنم غرورم بخاطر دخترم میشکنم همین دخملم عشق مامان و باباشه 💖💖💖

تو عقد بودن ميگن علاف و خسيس و خاله زنك و درغگو بود

گفتم بگم كه علاف نشيد

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

کار خوبی کردی،زندگی میدون جنگ نیس ک...چه بد چه خوب میگذره...صبر نمیکنه ببینه کی تو دلت میخواد ک خوش باشی... دوست من 

امیدوارم تو انتخاب بعدیت موفق باشی❤

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
تو عقد بودن ميگن علاف و خسيس و خاله زنك و درغگو بود گفتم بگم كه علاف نشيد

خیانتم کرده گویا

کلکسیونی بوده بنده خدا

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!