#مربا_هویج_نازگل
@ashpazi_be_sabke_nazgol
موادلازم:
۴۰۰ گرم هویج پوست گرفته
۴۰۰ گرم شکر (دو لیوان)
دو لیوان آب
سه قاشق غذا خوری گلاب
اسانس هل یا وانیل چند قطره
زعفران دم کرده دو قاشق غذا خوری
جوهر لیمو یک سوم قاشق چایخوری(یا دو قاشق غذا خوری آبلیموی تازه)
طرز تهیه:
هویج ها را شسته و پوست میگیریم.با رنده ی ریز رنده میکنیم و در قابلمه کوچکی میریزیم و بدون آب اجازه میدهیم با دربِ بسته ۱۰ دقیقه به ارامی تغییر رنگ دهند،(مراقب باشید ته نگیرند)
یک لیوان آب داخل هویج ها میریزیم و نیم ساعت با شعله کم میپزیم
@ashpazi_be_sabke_nazgol
در ظرفی جدا، یک لیوان آب میریزیم تا به جوش آید، شکر میریزیم و اجازه میدهیم شکر بجوشد و حل شود.گلاب و اسانس هل(یا نصف قاشق چ خ وانیل) و جوهر لیمو و زعفران دم کرده را اضافه میکنیم و با حرارت کم اجازه میدهیم قوام بیاید.
(نباید خیلی سفت شود.)
شهد را به هویج اضافه کرده و درشو می بندیم تا یک ساعت به آرامی (با شعله خیلی کم) بجوشد و قوام آید.
@ashpazi_be_sabke_nazgol
❌نباید مربا روی حرارت خیلی سفت شود چون بعدا شکرک میزند.و نباید آبکی باشد جون بعدا کپک میزند❌
❌مرحله پخت را کامل انجام دهید تا مربای شما مزه ی خامی ندهد❌
✅جوهر لیمو باعث جلوگیری از شکرک زدن مربا میشود ✅
وقتی سرد شد داخل شیشه های #تمیز و #خشک بریزید و در یخچال نگه دارید😘
⚜برای دیدنِ این ویدیو در آپارات با #حجم_بسیار_کم روی لینکزیر ضربه بزنید👇
https://www.aparat.com/nazgolbanoo69
⚜کانال تخصصی ورایگانآشپزی به سبک نازگل👇👇
https://telegram.me/joinchat/AAAAAENf_3vxXHwZqhlAsw