2777
2789
عنوان

مامانای بچه دار بیاین تورو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 23 پست
اگه به موقع ببرید بله خوب میشه خانمی  به هرحال اگه عفونت داشته باشه باید تجویز بشه چون عفونت خ ...

مرسی عزیز دلم خیلی لطف کردی ببخش اون موقع پسرم شیر میخواست مجبور شدم برم

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حال کوچولوتون بهتر شد ؟

بردمش دکتر باز انتی بیوتیک داده فعلا داره مصرف میکنه، یکم بهتره اما تنفسش خیلی خوب نشده

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
سلام  وقت بخیر  خانمی  کوچولوتون بهتر شد ؟؟؟

سلام عزیزم ممنونم از پیگیریت، انتی بیوتیک داد دکتر خیلی چرک داشت گلوش، یکم بهتره اما تنفسش خوب نشده منتول هم گرفتم یکم بهتره اما راحت نفس نمیکشه

سلام عزیزم ممنونم از پیگیریت، انتی بیوتیک داد دکتر خیلی چرک داشت گلوش، یکم بهتره اما تنفسش خوب نشده ...

عزیزم

ایشالله بهتر میشه 

به موقع انتی رو بده خوب میشه فقط بعد تموم شدن دوره مصرف حتما ببر مزشک گلوش رو ببینه که یه وقت عفونت نمونده باشه 

گناه دارن طفلی بچه ها 

عزیزم ایشالله بهتر میشه  به موقع انتی رو بده خوب میشه فقط بعد تموم شدن دوره مصرف حتما ببر مزش ...

مرسی عزیزم حتما، اره این طفلیا تا میان یکم جون بگیرن یا مریض میشن تا دندون و تب😕