2777
2789
😂😂 وای خدا کنه درکم کنه من از طبیعی وحشت دارم

بهت راهکار بدم که همینجوری با پا بمونه؟؟

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏
از من از اول سرش پایین بود البته سز شدم😁 اون اواخر بهت می گن چهار دست و پا رو زمین راه برو که ...

چجوری سز شدی؟ من میدونم با پول میشه ولی دکترا اولش خیلی طاقچه بالا میذارن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا زوده. دختر من تا هفته سی و هفتم سرش پایین بود ولی چون ماما شک کرده بود که نمیتونه درست تشخیص بده موقعیتشو رفتم سونو و گفتن بریچه. دو هفته فرصت دادن که با ورزش و اخر سر با کمک یه متخصص بتونن بچرخوننش. ولی نشد و سزارین شدم هفته 39. 

بهت راهکار بدم که همینجوری با پا بمونه؟؟

برا من بریچه

میشه راهکار بدی که بچرخه؟

هفته 35هستم

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
کلاس بارداری میری یوگا بارداری؟ مربیم یکیو ک بچش بریجه همش رو توپ میخوابونه و پاهاشو میگیره بالا قل ...

کلاس بارداری رفتم تموم شد

توپ هم نداشت

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
کلاس بارداری رفتم تموم شد توپ هم نداشت

عزیزم چهار دست و پا راه برو

ببخشید بهش میگن حرکت فیلی

یه موزیک ملایم با هدفون بذار روی شکمت نزدیک واژن

چون بچه به سمت صدا میاد

دوش بگیر زیر دوش با دستات خیلیییی آروم از بالای شکمت بکش به سمت پایین 

وقتی واستادی سعی کن آروم دستاتو ببر پایین یکم جلو تر از پاهات

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏
اره خیر ببینی

شما عزیزم زیاد حموم نکن منظورم اینه زیاد زیر آب گرم نمون

پله خیلییییییی با احتیاط بالا پایین برو

وقتی میشینی کامل صاااااف باشه پشتت

موقع خواب با احتیاط شونه به شونه شو

عزیزم چهار دست و پا راه برو ببخشید بهش میگن حرکت فیلی یه موزیک ملایم با هدفون بذار روی شکمت نزدیک ...

الان که 35هفته م چهار دست و پا حطرناک نیست؟

باعث زایمان نمیشه؟