2777
2789
عنوان

هیچکس نی به من انگیزه بده🍃🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 39 پست
سعی کن وابستگیتو به گوشی کم کنی عوضش خواب منظم داشته باش همین 

اره تابستون بیش ار حد زیاد شد

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حال بالاخره بعدا کارم راحت تره

من جای تو بودم ریاضی و  فیزیک میخوندم .. درس های حفظی این ساعتها تو ذهنم نمی مونه  

در آستانه پیری ، گلایه از شب دنیا ، بد است مرد حسابی ... به احترام دیازپام ، بدون قصه و بوسه ، تلاش کن که بخوابی
من جای تو بودم ریاضی و  فیزیک میخوندم .. درس های حفظی این ساعتها تو ذهنم نمی مونه    

اتفاقا ی ساعته فیزیک رو تموم کردم

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون
اتفاقا ی ساعته فیزیک رو تموم کردم

شیمی رو آخر بخون .. چقدر بدم میومد ازش  

در آستانه پیری ، گلایه از شب دنیا ، بد است مرد حسابی ... به احترام دیازپام ، بدون قصه و بوسه ، تلاش کن که بخوابی
من وقتی خوابم می گرفت بیخیال  درس میشدم و میخوابیدم   نتیجه ش بهتر بود بگیر بخواب   & ...

دیگه سه ساعت بدرد نمیخو ر ه من بد خوابم اگه کم باشه بدتر میشم

شیمی رو آخر بخون .. چقدر بدم میومد ازش    

اه منم بدم میاد

اه منم بدم میاد

معلومه باهوشی مثل من .. تو مدرسه بعد چرت نمی زنی؟

معلومه باهوشی مثل من .. تو مدرسه بعد چرت نمی زنی؟

ن بعد از ی مدت طولانی که نخوابم شنگول میشم😂😅😅