2777
2789
عنوان

خواستم از چتای فان با نامزدم شات بزارم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 67 پست
نه حرف من چ ارتباطی ب رخ کشیدن داره؟ منم انقد شوخی میکنم با نامزدم مگه عقده دارم؟ صحبتم این بود من ...

میدونم خواستم دلیلمو بدونی گلم❤️❤️

فقط افسوس خوردم و دیدم نگم خفه میشم

اما قببول دارم یجاهایی آدم با شریک زندگیش خیلی چندش میشه دیگ اونارو خودمم حالم بهم میخوره دوباره بخونم چ برسه بزارم😂

حقیقت#  

تقصیر کسی نیست واقعا عادت کردیم درد بکشیم خوشحال باشیم 

یه نمونش مثلا دانشگاه بودم دوستم می‌گفت درد پریودم شدید و این حرفا 

من هی میگم عزیزم سیاه دونه عسل بخور قاطی 

باز می‌گفت وآااای من میمیرم از درد تو میگی فلان چیزبخور

باز میگفتم عزیزم منم خیلی درد داشتم خوردم خوب شدم کم شده 

باز می‌گفت من اینقدر درد میکشم دیگه فلج میشم دیگه فلان میشم 

بقیه دوستامم هی دلسوزی میکردن اخی چه دردی وای 

از اینکه براش دلسوزی میکردن خوشش میومد 

وگرنه برا آروم شدن دردش همون راه حل عالی بود 

اما درد رو دوست داریم چون درد که میکشیم همه برامون دلسوزی میکنن و توجه :|

هیچ وقت تو دنیای مجازی غصه خوشبختی دیگران رو نخور اون اگه خوشبخت بود اون گوشی کوفتی از دستش میوفتاد😒خوشبختی به گفتن نیست به حس کردنه・_・;)⁩

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اگه برنامه های تلوزیون رو نگاه کنی حتی سریالهایی که میسازن حتی به اون فیلمها که تو جشنواره جایزه میگیرن اگه دقت کنی متوجه میشی همه اینا شده جز فرهنگ و اخلاقمون

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬
بخدا فکرشو کردم انقدر ناراحت شدم ک گفتم نگم خفه میشم

آخه نی نی سایت یه چند تا بانمک داره که هر از گاهی نمک میریزن خودمم یه تاپیکی زدم بعدش پشیمون شدم از بس پست های مسخره گذاشتن

از خریت تا حریت تنها یک نقطه فاصله هست چه آدمایی که یه روز ه حر کربلا میشن و چه عالم هایی که با یه کار کوچیک خر روزگار میشن
حقیقت#   تقصیر کسی نیست واقعا عادت کردیم درد بکشیم خوشحال باشیم  یه نمونش مثلا دانشگ ...

همینو بگو بخدا من یه دعواهایی میکنم و یا اتفاقایی برام پیش اومده ک با یه عنوان جنجالی میشم پربازدید ولی ارزششو داره چند نفرو ناراحت کنم؟ نبخدا ارزش نداره

قربونت برم

خدا نکنه عزیزم

من خیلی ساله با نی نی سایتم کاربر قدیمیم

اما کاربری قبلیمو به خاطر همین قضاوتا و برداشتای پر از بغض سراغشم نرفتم دیگه اما باز برگشتم

وقتی میبینم کاربرایی که جایی واسه زدن حرفاشون ندارن میان اینجا واسه همزبونی و درد دل هزار تا انگشت اتهام سمتشون نشونه بره به هم می ریزم به قول شما اگه در مورد دلخوشیاتون باسه که دیگه فاتحتون خوندست تا از زندگی سیرت نکنن دست بردار نیستن

اگه برنامه های تلوزیون رو نگاه کنی حتی سریالهایی که میسازن حتی به اون فیلمها که تو جشنواره جایزه میگ ...

ارع بخدا باورت نمیشه فکرشو کردم و تاپیک زدم تا الان چقدر حرص خوردم

آخه نی نی سایت یه چند تا بانمک داره که هر از گاهی نمک میریزن خودمم یه تاپیکی زدم بعدش پشیمون شدم از ...

دقیقا همینه 

ببین اخه عاشقانه میزاری میگن عمومی نکنین

دعوا میزاری میگن همه تاپیکا شده دعوا

فان میزاری میان ناله

ناله میزاری میگن بسه دق کردیم

بابا چتونه😐

اما نامردیه اینو نگم ک خیلیا ام واقعا کمک میکننا(خشک و ترو نسوزونم ک خیلی بی انصافیه) 

دقیقا همینه  ببین اخه عاشقانه میزاری میگن عمومی نکنین دعوا میزاری میگن همه تاپیکا شده دعوا ف ...

👍👍👍👍👍👍👍👍👍

از خریت تا حریت تنها یک نقطه فاصله هست چه آدمایی که یه روز ه حر کربلا میشن و چه عالم هایی که با یه کار کوچیک خر روزگار میشن
خدا نکنه عزیزم من خیلی ساله با نی نی سایتم کاربر قدیمیم اما کاربری قبلیمو به خاطر همین قضاوتا و بر ...

همینه واقعا

راجب مساعل جنسی که بیشتر خانوما درگیرشن حرف میزنی میترکوننت

میای بین اینهمه دغدغه بخندونیشون باز یه دردسر

همیشه مخالفت

همینو بگو بخدا من یه دعواهایی میکنم و یا اتفاقایی برام پیش اومده ک با یه عنوان جنجالی میشم پربازدید ...

همه داریم ولی اینکه بیان مشکل رو بگن ایرادی نداره

اما اینکه میای راه رو میذاری جلو پاش باز میاد همون مشکل رو مطرح می‌کنه آدم میگه این واقعا درد کشیدن شده زندگیش 

من تو نی نی سایت پست درستی ندیدم اصلا 

همش یا غیبت درباره شوهره یا فامیل شوهر یا یا خیانته یاهرچی مطلب طنز حتی متفرقه نیست :/ 

کلا یکیم راهنمایشون کنه میشه پر ادعا😐😂

ما زنا خیلی محدود کنار همیم

مابقی دشمن همیم:|

هیچ وقت تو دنیای مجازی غصه خوشبختی دیگران رو نخور اون اگه خوشبخت بود اون گوشی کوفتی از دستش میوفتاد😒خوشبختی به گفتن نیست به حس کردنه・_・;)⁩
دقیقا همینه  ببین اخه عاشقانه میزاری میگن عمومی نکنین دعوا میزاری میگن همه تاپیکا شده دعوا ف ...

تو رو نمی دونم ولی من قشنگ خیلی ریلکس بعد اون خراب کاریشون یه تاپیک دیگه زدم و از همشون نام بردم و یک به یک جوابشون رو دادم درسته کار خوبی نبود ولی جوابشون رو نمی دادم می سوختم

همه داریم ولی اینکه بیان مشکل رو بگن ایرادی نداره اما اینکه میای راه رو میذاری جلو پاش باز میاد همو ...

ارع خدایی99درصد تو سایت خانومن بد اونسری تاپیک برابری زنو مرد بودو حمایت از حقوق زنان حذف خاصی اصلااااا زده نشد ن جنجالی ن چیزی ترکید😐

تو رو نمی دونم ولی من قشنگ خیلی ریلکس بعد اون خراب کاریشون یه تاپیک دیگه زدم و از همشون نام بردم و ی ...

بابا اعصابم خیلی داغون میشه نمیدونم چت کردنمو دیدی تو سایت یا نه

اصولا جواب میدم ببینم طرف نمیفهمه یا دنبال دعواس میکشم کنار میگم بزار حرف بزنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز