2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا نگاش نمیکنم فقط میره جلوش میشینم. کانال عوض میکنم اونم میگه مشکل دارم باز دعوام میشه کلا قا ...

توهم مثل خودش شو منت مرد هیچ وقت نکش

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت
صدرصد من ی هفته اس باهاش قهرم اونم عین خیالش نیست فقط میخنده 

خوب توهم بیخیال خوش باش والا من ی مدت ب روش میاوردم ولی الان عین خیالم نیست ب درک.بازم بگم  خیلیم دلش بخواد 🤣یادم نیست اخری رو

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
خوب توهم بیخیال خوش باش والا من ی مدت ب روش میاوردم ولی الان عین خیالم نیست ب درک.بازم بگم  خیل ...

😂😂😂😂😂وای من نمیتونم .حتی میخام نامه بنوسیم براش بگم درسته قهریم ولی باید وظیفه زناشویی رو اجرا کنی ببینم چی میگه😂

من اصلا نگاش نمیکنم فقط میره جلوش میشینم. کانال عوض میکنم اونم میگه مشکل دارم باز دعوام میشه کلا قا ...

اره دوستمون خوب گفت تو بخند بهش اخه اخرسرم اون کارش به تومیفته ما زنا بی محلی رواعصابمون ولی اونا حال جسمیشون داغون میشه هی بخند بهش

😂😂😂😂😂وای من نمیتونم .حتی میخام نامه بنوسیم براش بگم درسته قهریم ولی باید وظیفه زناشویی رو اجرا ...

دیگه بهم برمیخوره خیلی سخته ادم ی بار رد بشه دیگه میلی نداره گاهی نارحت میشم ولی نمیرم طرفش

دیگه بهم برمیخوره خیلی سخته ادم ی بار رد بشه دیگه میلی نداره گاهی نارحت میشم ولی نمیرم طرفش

ببین عزیزم من پیش مشاور میرفتم میگفت باید تمکین کنه هم زن هم شوهر حتی اگر در حالت مرگ بودید 

واینکه این حق ماس نمیتونن حقمونو بخورن توام بجنگ و این باعث میشه بنظرم زندگی بهتر بشه

ببین عزیزم من پیش مشاور میرفتم میگفت باید تمکین کنه هم زن هم شوهر حتی اگر در حالت مرگ بودید  و ...

اره درسته ولی وقتی تنهایی بجنگی بد تر وبدتر میشی از اولم سرد بود تصمیمم نداره درست بشه نمیتونم بیشترازین خودمو کوچیک کنم 

اره درسته ولی وقتی تنهایی بجنگی بد تر وبدتر میشی از اولم سرد بود تصمیمم نداره درست بشه نمیتونم بیشتر ...

بگرد دنبال دلیلش 

بهش غذاهای قوی و معجون و موز عسل بده ی هفته 

خیلی خوبه حتی تو چاییش دارچین بریز بنظرم تو سردیش تاثیر داره بعدم تا میتونی ب خودت برس عذابش بده یاد میگیره دنیا دست کیه

بگرد دنبال دلیلش  بهش غذاهای قوی و معجون و موز عسل بده ی هفته  خیلی خوبه حتی تو چاییش دا ...

هیجی هیجی وقتی اعصابش خورده وقتی دغدغه داره اثرنداره روش بارها پیش اومد میخواد ها ولی بعدش نمیتونه منم بهش فشارنمیارم تایکم ازین فشاراکه رو دوششه کم بشه .درکل زیاداهل رابطه جنسی نیست گاهی بیشترم میشه