عارام مدیر عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 168 عنوان کیا بیدارن | مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 28 پست چرا نخابیدید اگه بیدارید 1398/07/28 | 02:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عارام مدیر استارتر عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 168 نت گرفتن ی ساعته باییید تموموش کنم حیفه 😂😂😂😂😂باریکلا اینم ی دلیله
ooooooooo عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 3206 بخاطر همسایه احمق که صدای کولرش سرمو برد بیدارم اه زمستون شد ولی هنوز دست برنمیدارن ازاین کولر حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍
1zahrabanoo عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 9601 من اقسردم با خدا هم قهر کردم..نماز نمیخونم دیگه خدا جونم اسمت چه برکتی داره🤩
عارام مدیر استارتر عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 168 تو هم بخند بهش من اصلا نگاش نمیکنم فقط میره جلوش میشینم. کانال عوضمیکنم اونم میگه مشکل دارم باز دعوام میشه کلا قاطی کردم
aydajooon عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 4826 من اصلا نگاش نمیکنم فقط میره جلوش میشینم. کانال عوض میکنم اونم میگه مشکل دارم باز دعوام میشه کلا قا ... توهم مثل خودش شو منت مرد هیچ وقت نکش خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت
naznin97 عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 4992 صدرصد من ی هفته اس باهاش قهرم اونم عین خیالش نیست فقط میخنده خوب توهم بیخیال خوش باش والا من ی مدت ب روش میاوردم ولی الان عین خیالم نیست ب درک.بازم بگم خیلیم دلش بخواد 🤣یادم نیست اخری رو سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
عارام مدیر استارتر عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 168 من اقسردم با خدا هم قهر کردم..نماز نمیخونم دیگه قهر نکن ن با خدا اون بهتر از هرکس صلاح مارو میخاد
عارام مدیر استارتر عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 168 خوب توهم بیخیال خوش باش والا من ی مدت ب روش میاوردم ولی الان عین خیالم نیست ب درک.بازم بگم خیل ... 😂😂😂😂😂وای من نمیتونم .حتی میخام نامه بنوسیم براش بگم درسته قهریم ولی باید وظیفه زناشویی رو اجرا کنی ببینم چی میگه😂
naznin97 عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 4992 من اصلا نگاش نمیکنم فقط میره جلوش میشینم. کانال عوض میکنم اونم میگه مشکل دارم باز دعوام میشه کلا قا ... اره دوستمون خوب گفت تو بخند بهش اخه اخرسرم اون کارش به تومیفته ما زنا بی محلی رواعصابمون ولی اونا حال جسمیشون داغون میشه هی بخند بهش سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
naznin97 عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 4992 😂😂😂😂😂وای من نمیتونم .حتی میخام نامه بنوسیم براش بگم درسته قهریم ولی باید وظیفه زناشویی رو اجرا ... دیگه بهم برمیخوره خیلی سخته ادم ی بار رد بشه دیگه میلی نداره گاهی نارحت میشم ولی نمیرم طرفش سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
عارام مدیر استارتر عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 168 دیگه بهم برمیخوره خیلی سخته ادم ی بار رد بشه دیگه میلی نداره گاهی نارحت میشم ولی نمیرم طرفش ببین عزیزم من پیش مشاور میرفتم میگفت باید تمکین کنه هم زن هم شوهر حتی اگر در حالت مرگ بودید واینکه این حق ماس نمیتونن حقمونو بخورن توام بجنگ و این باعث میشه بنظرم زندگی بهتر بشه
naznin97 عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 4992 ببین عزیزم من پیش مشاور میرفتم میگفت باید تمکین کنه هم زن هم شوهر حتی اگر در حالت مرگ بودید و ... اره درسته ولی وقتی تنهایی بجنگی بد تر وبدتر میشی از اولم سرد بود تصمیمم نداره درست بشه نمیتونم بیشترازین خودمو کوچیک کنم سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
عارام مدیر استارتر عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 168 اره درسته ولی وقتی تنهایی بجنگی بد تر وبدتر میشی از اولم سرد بود تصمیمم نداره درست بشه نمیتونم بیشتر ... بگرد دنبال دلیلش بهش غذاهای قوی و معجون و موز عسل بده ی هفته خیلی خوبه حتی تو چاییش دارچین بریز بنظرم تو سردیش تاثیر داره بعدم تا میتونی ب خودت برس عذابش بده یاد میگیره دنیا دست کیه
naznin97 عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 4992 بگرد دنبال دلیلش بهش غذاهای قوی و معجون و موز عسل بده ی هفته خیلی خوبه حتی تو چاییش دا ... هیجی هیجی وقتی اعصابش خورده وقتی دغدغه داره اثرنداره روش بارها پیش اومد میخواد ها ولی بعدش نمیتونه منم بهش فشارنمیارم تایکم ازین فشاراکه رو دوششه کم بشه .درکل زیاداهل رابطه جنسی نیست گاهی بیشترم میشه سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره