2777
2789
عنوان

ختم حدیث کسا🌟

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من

سلام عزیزم . خوندم به نیت شما 

گروه قرمز. وزن اولیه 83😤  وزن الان78هدف اول  75 . هدف دوم 70 . هدف سوم 65 . هدف چهار 60 . هدف پنجم 55  .هدف نهایی 50😍💪                                  اگر حالم را میخواهی بدانی درختی را تصور کن که تبر خورد اما نیفتاد.                                                              
ممنونم عزیزم خدا خیرت بده.ایشاللا عاقبت بخیر بشی.

فدات . حاجت روا شی

گروه قرمز. وزن اولیه 83😤  وزن الان78هدف اول  75 . هدف دوم 70 . هدف سوم 65 . هدف چهار 60 . هدف پنجم 55  .هدف نهایی 50😍💪                                  اگر حالم را میخواهی بدانی درختی را تصور کن که تبر خورد اما نیفتاد.                                                              
با ۵ نفر چجوری میخواین چله بگیرین؟؟؟؟

چله نگفتم ختمه عزیزم البته اگه چله میشد چ بهتر ،همین که همین پنج نفر درحق هم دعا کنیم عالیه،کسایی که دلشون میخواد،تا چل روز ادامه بدن که فبها

میشه ی صلوات برام بفرستی

بچه ها نوبت سوفی هست ، یکی از بچه ها گفت چرا چله نگرفتید اگر ب چهل نفر میرسیدیم عالی میشد ولی خب از نظر من همینم خوبه که واسه هم دعا کنیم، الانم میگم اگر بخواید،میتونیم هی ختمو ادامه بدیم تا چهل روز ،یا هرکس خودش ادامه بده یا تکرارش کنیم ینی چهار بار ب نیت هرکس خونده بشه 

میشه ی صلوات برام بفرستی