2777
2789
عنوان

دختر عمم شلوارشو جلو برادرم کشید پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 63525 بازدید | 156 پست
من چون میرم دانشگاه مجبورم دخترم رو بذارم مهد  اونم سه سالشه،برای این مشکلات خیلی میترسم

عزیزم تو مهد که یادشون نمیدن شلوارتو بکش پایین😂 

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هان فک کنم اینسری نوبته توعه صدا کنی مامانتو بگی مامان بیا اتاق بعد شلوارتو بکشی پایین   این زنجیره ادامه پیدا نکنه صلوات   سوخی کردم حواست بیشتر به داداشت باشه نزا تنها برن وایتکه زود از یادش میره نگران نباش

همه بچه هایی که مهد کودک‌میرن این کارو انجام میدن دختر دایی منم مهد رفته بود دهن کل بچه ها رو سرویس ...

وای خداااا😂😂😂اونجا که گفتی در هر اتاقی که باز میکنین😂😂

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..

وای شوهرمن داشته از کوچشون رد میشده یهو دیده یه دختر بچه اونجاشو میماله به پسر بچه هه شلوارشونم پایین شوهرم میره حلو میگه چیکار میکنین پسره سریع شلوارشو میکشه بالا دختره میاد سمت شوهرم با حالت طلبکارانه میگه چی میگی ها بعد شوهرم میگه دیدم چیکار کردین الان پوستتون رو میکنم اونم ب گریه میشه عمو ببخشید فرار میکنن 😂😂 دختره چهار پنج ساله بوده پسرم یه خورده کوجیک تر

اگه جای شما بودم دختر عمتو جوری واسه عمت تربیت میکردم که اگه ازدواج هم کرد نتونه شالوارشو بکشه پایین

۴سالشه ها😐

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘
اون دختر بچه احتمال زیاد مادر و پدرشو دیده.حتمن.وگرنه تو مهد فک نکنم این کارو دیده باشه و یاد گرفته ...

نزنید این حرفو.بچه هارو دیدم اینکارارو میکنن.طبیعیه توی این سن.

دوستان عزیزخواهش میکنم برای حاجت خیلی مهمی که دارم و عاقبت بخیری و ووو یک صلوات مهمانم کنید دوستان گل.😍😙
😕دختر عمتو باید میزدی ادم شه  راهش نده خونتون

بچه ی ۴ساله رو باید میزد ؟ اون کتکتو بزرگترش باید بخوره ک تربیت بلد نیست

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی

آبجی بنده دخترش ۶سالش ک شد بهش گفته بود مادر جان شما دختری و زشته پیراهن تو در نیار چون با برادر زاده هام فوتبال بازی میکرد پیرا بلوزاشون در آوردن چون گرم بود دختر هم بلوزشو در آورد اما مادر خیلی قشنگ بهش یاد داد 

به نظر من عمت اصلا تربیت دادن به یک دختر و بلد نیست  حالا هرچی بخواید بهم بتوپید مهم نیست چون آبجی و زن داداش خودم و دیدم که چقدر مسئولیت پذیر هستن در قبال دختر هاشون

آقا هستم🕵️‍♂️

ای وای این کار خیلی تو فکر و روحیه بچه تاثییر میذاره باعث میشه زودتر از سنش کنجکاو بشه نسبت به این مسائل... بنظرم واسه داداشت توضیح بده که نباید این کارو کنه و اشتباهه و هر کسی خواست بهت دست بزنه حتما به مامان یا من یا بابا بگو.. و هر وقت دیدید داره به اعضای بدنش دست میزنه سریع فکرشو منحرف کنید با یه بازی یا هیجان یه شعر جدید و یا کاری بهش بگید انجام بده تا اون موقعیت رو فراموش کنه 

😎🤔
اون دختر بچه احتمال زیاد مادر و پدرشو دیده.حتمن.وگرنه تو مهد فک نکنم این کارو دیده باشه و یاد گرفته ...

یه بار بچم دو سالش بود بعد پیرهن عمه اش بالا رفته بود بچه ام زده بود رو شکم عمه اش و خندیده بود!!!  بعد خواهر شوهر می گفت بچه ات همچین کاری کرده حتما یه چیزی دیده که این کار کرده!!!!!  منو بگو 😮😮😮  تازه من که انقدر با ملاحظه هستم!!!!  

هر رفتار بچه رو جنسی تصور نکنین!!!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖