اولشم گفتم نمیدونم با قصد و غرضه یا نه و اینکه من ناراحتم یا نه مطمئن باش اون حرفمو درآرامش کامل نوشتم چون اولین بارت نبود یه دفعه دیگه ام چند نفرو انداخته بودی با این حرفت به جون زهره اگه فکر میکنی کاری نداره و سخت نیست از این به بعد لیستارو شما وارد کن زحمت زهره ام کم میشه ماشالا هم دارید تک تکتون هیچ کدوم تو صحنه حضور ندارید ولی ریز اطلاعاتو که کی چی گفت کی چرا ناراحته کی چرا خوشحالرو دارید خاموش میخونید یا زیرآبی
این چیه یاد گرفتید که دل نشکونیم اصلاتو مخیلم نمیگنجه هرکی هرچی میگه جوابی ندارید مینویسید دل نشکون،دل شکوندن باید با منطق و دلیل باشه اگه دلت با حرف من شکست سه هفته پیش و پریشب دل زهره رو با حرفت شکوندی چون زهره ام گریه کرد اسمتو نوشته بود ولی ندیده بودی بنظرت منطقیه 🤦♀️🤦♀️جنس دلاتون از چیه که کله سحر با دوتا تذکر فرت میشکنه و اشکتون درمیار مطمئنی متاهلی یه کم بزرگ شو مادر چندتا بچه ای الگویی من دوتا حرف میزنم سریع اشکت درمیاد چه جوری با مشکلات زندگیت میجنگی و حلشون میکنی اونارم با گریه
ماها چی هستیم که با حرفای پشت گوشی دلمون میشکنه
خدایا رحم کن خودت بعد میگن مجازی اتفاقا اینجا واقعی تر از زندگی خودتونه که فرت فرت دلاتون از پشت یه صفحه چند اینچی میشکنه 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️