2777
2789
عنوان

تاپیک تپل های مهربان

| مشاهده متن کامل بحث + 226655 بازدید | 44218 پست
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید😑😑😑😑 سومین نفر تویی، چرا فکر میکنی من با تو مشکل دارم؟

دفعه ی بعد اسمشو ننویس که حاشیه سازیم نشه 

مگه نوکر جد و آباد مایی که این همه زحمت میکشی آخرم حرف بشنوی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اععع من بالای لیستم اصلاا فکرشو نمیکردم یه روزی بالای یه لیستی قرار بگیرم اخه همیشه تهنشین بودم اون ...

اندفعه فکرشو بکن هر سری داری با حرفت که معلوم نیست از روی قصد و غرضه یا نه یه حاشیه درست میکنی 

موقع اعلام وزنت اسم زهره رو تگ میکنی بعد وزنتو اعلام میکنی در غیر اینصورت اسمت وارد لیست نمیشه 

اندفعه فکرشو بکن هر سری داری با حرفت که معلوم نیست از روی قصد و غرضه یا نه یه حاشیه درست میکنی  ...

قصد و غرض و چی

افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش
دفعه ی بعد اسمشو ننویس که حاشیه سازیم نشه  مگه نوکر جد و آباد مایی که این همه زحمت میکشی آخرم ...

عزیزم اول صبحت بخیر دوما من همیشه ازش تشکر کردم سوما حرف بدی نزدم چهارما سپیده خانوم شما یه کم انگار ناراحتی بخاطر اینکه دوستتون رفته  مراقب باشین با حرفاتون دل نشکونین چون من به شما هیچی نگفتم اول صبحی اشک ادمو در میارین با حرفاتون

افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش
لطفا از این به بعد چک کن بعد بگو که بازم ننوشتم

خسته نباشید  ممنون بابت این مدت زحماتتون ولی نیاز به این همه گارد گرفتن نبود بخدا اشتباه از من بود چند دفعه قبل تگ تون نکردم خدا شاهده دو بارم تگ تون کردم اسمم  نبود ولی چیزی نگفتم ایندفعه ندیدم از خودتونم معذرت خواهی کردم نیاز به لحن تند دوستانتون نبود موفق باشید

قصد و غرض و چی

نمیدونم دقیقن منم سوالم ازت همینه چون این اولین بارت نبود سری پیشم همینکارو کردی چند نفرو ریختی سر زهره بعد که متوجه اشتباهت شدی حتی یه عذرخواهیم نکردی جالبتر اینکه حق به جانب گفتی ایرادی نداره بنظرت اینا عجیب نیست 

عزیزم اول صبحت بخیر دوما من همیشه ازش تشکر کردم سوما حرف بدی نزدم چهارما سپیده خانوم شما یه کم انگار ...

اولشم گفتم نمیدونم با قصد و غرضه یا نه و اینکه من ناراحتم یا نه مطمئن باش اون حرفمو درآرامش کامل نوشتم چون اولین بارت نبود یه دفعه  دیگه ام چند نفرو انداخته بودی با این حرفت به جون زهره اگه فکر میکنی کاری نداره و سخت نیست از این به بعد لیستارو شما وارد کن زحمت زهره ام کم میشه ماشالا هم دارید تک تکتون هیچ کدوم تو صحنه حضور ندارید ولی ریز اطلاعاتو که کی چی گفت کی چرا ناراحته کی چرا خوشحالرو دارید خاموش میخونید یا زیرآبی
این چیه یاد گرفتید که دل نشکونیم اصلاتو مخیلم نمیگنجه هرکی هرچی میگه جوابی ندارید مینویسید دل نشکون،دل شکوندن باید با منطق و دلیل باشه اگه دلت با حرف من شکست سه هفته پیش و پریشب دل زهره رو با حرفت شکوندی چون زهره ام گریه کرد اسمتو نوشته بود ولی ندیده بودی بنظرت منطقیه 🤦‍♀️🤦‍♀️جنس دلاتون از چیه که کله سحر با دوتا تذکر فرت میشکنه و اشکتون درمیار مطمئنی متاهلی یه کم بزرگ شو مادر چندتا بچه ای الگویی من دوتا حرف میزنم سریع اشکت درمیاد چه جوری با مشکلات زندگیت میجنگی و حلشون میکنی اونارم با گریه

ماها چی هستیم‌ که با حرفای پشت گوشی دلمون میشکنه 

خدایا رحم کن خودت بعد میگن مجازی اتفاقا اینجا واقعی تر از زندگی خودتونه که فرت فرت دلاتون از پشت یه صفحه چند اینچی میشکنه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خسته نباشید  ممنون بابت این مدت زحماتتون ولی نیاز به این همه گارد گرفتن نبود بخدا اشتباه از من ...

اگه منظور دوستانتون منم که باید بگم منو زهره هیچ دوستی ای باهم نداریم 

ولی همونجور که دل شما با حرفای پشت یه قاب راحت میشکنه باید بکم دلیل نیومدن زهره تو تایپیک رفتار شما و بعضی دیگه اس اگرم شنبه به شنبه میاد صرفا بابت مسئولیته که گردنش انداختن حتی چند دفعه گفت من دیگه انجامش نمیدم به اصرار من برگشت 

حرف میزنی واسا جواب بگیر با یه خدافظیو یه جمله  در وصف شکستن دلت مظلوم تایپیک قرار نگیر و برو بسلامت 

حرف مفت نزن.... بی فرهنگ بی تربیت....

دقیقن به نکته ی ریزی اشاره کردی 

من ننه بابام وقت واسه تربیتم نذاشتن وگرنه با یه کلمه کل ابا و اجدادتو بابت حرف مفتی که زدی جلو چشمت میکشیدم منتها حیف کاربریمو دوس دارم