2777
2789
عنوان

تاپیک تپل های مهربان

| مشاهده متن کامل بحث + 226653 بازدید | 44218 پست
نه كلا ميگم دلم ميخاد يه چي بخورم اشتهام كور شه البته از صبح چيز زيادي نخوردما

عزیزم باید بخوری ۱،۲٠٠خیلی هم کم نیست، اگ نخوری یا هر روز خیلی کم بخوری بعد چند روز بدنت در برابر کاهش مقاومت نشون میده و اصلا لاغر نمیشی.... دیدم ک میگم... بخور، کالری بشمار... مثلا امروز هنوز حدود ۷٠٠کالری جا داشت بخوری! 

اینجا بپرس کالریارو بچه ها مهربونن جواب میدن، یه دفتر بردار خورد خورد ک میپرسی کالریارو توش وارد کن، بعد ی مدت دیگ لازم نیس بپرسی چون کالریارو تو دفترت داری

لبخند تـــــــو را چند صباحی است ندیدم/ یکبار دگر خانه ات آباد بگو سیـــب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین دیگ، ۱۱۹تا زیاد خوردم🥺🥺

تا ۶۰۰ اشکال نداره اون ۱۹ تارو هم تو فعالیته روزانه سوزوندی مطمین باش

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎
تا ۶۰۰ اشکال نداره اون ۱۹ تارو هم تو فعالیته روزانه سوزوندی مطمین باش

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 آخیـــــــــــــــــــــــــــش خدا خیرت بده، انقد عذاب وجدان گرفته بودمااا، آخه آخر هفته پرکالری در پیش دارم🙈

اره تلخ زهرمار واي ديگه بستني نميخورم چقد زياد كالري داره براي شوهرم قيمه گذاشتم يني ميتونم خودمم ...

تخم مرغ ابپز ۷۰ کالری داره ۵۰ زرده ۲۰ سفیده

تخم مرغ نیمرو ۱۳۰ کالری داره

قیمه سیب زمینی ۵ قاشق ۲۵۰ کالری داره

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
ااا، اتفاقا یه قرار مثلا گذاشتیم برای قبل عید😁😁 ینی نرم دیگ😯

حالا با ساناز برو اشکال نداره ولی این سپید اعصاب نداره یهو میگیره به خاطر پرخوری پارسالت تیکه پارت میکنه

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
اصلا شوهرت باهات همکاری نمیکنه ها شوهر همکار فقط شوهر من از خوابش زد طفلک اومد تشخیص داد بچه تب داره ...

😂😂😂بدو برو براش یه چای جور کن بعد پاهاشم تو تشت شیر و گلاب بشور که حسابی خسته شده 

تصور گریه ی فرشته ها ولم نمیکنه 🤦‍♀️🤦‍♀️

😂😂😂😂😂😂😂😂 بس که پر از عاطفه ای

حالا با ساناز برو اشکال نداره ولی این سپید اعصاب نداره یهو میگیره به خاطر پرخوری پارسالت تیکه پارت م ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 مثلا یهو اگ تو خیابون ی ذرت مکزیکی بخرم همونجا پاره پورم میکنه میگه با این هیکل ذرتتت میخوری🤣🤣🤣🤣

عزیزمی❤ آهان باشه از این به بعددستمال نخی رو براش استفاده میکنم....ببینم فردامیتونم برم اون عنبرنسا ...

❤❤😘😘

آره حتمن حواست باشه قلابی نندازن بهت پدرسوخته ها اینم فیکشو ساختن 😂😂😂مال خودشونو نیدن به اسم پشکل الاغ 😂😂😂

بچه های این دوره میگن گودزیلان راس میگن تن ماهی دوس داره روغنشو بچلون بده بهش بچه طفلی باید یه چیزی بخوره که نای مریضی داشته باشه تن ماهی تو اب نمکم بیرون میفروشن رژیمیه ولی افتضاحه اگه پیدا کردی یه دونه امتحانی بگیر ببین میخوره یانه 

چه ورپریده ایه 😂😂😂😂

#دهه#نود#را#جدی#بگیریم#‍