2777
2789
عنوان

تاپیک تپل های مهربان

| مشاهده متن کامل بحث + 226651 بازدید | 44218 پست
ای واااای سپید اگه تافردا تمام علائم آنفولانزا مثل تب ولرز واستفراغ وتهوع وسردرد وسرفه رو داشت حتما ...

ببین ایگار این نصف شب تب میکنه فقط

نمیدونم والا الانم با تب کوچیکه بیدار شدم 😑😑😑اینم فردا صبح باید ببرم دکتر 

والا بخدا حق داری مو حود جوش به تن آدم سیخ میشه 

دخترت چی شد بهتر شده جواب ازمایشش چی بود بخدا انقد امروز از صبح تو فکرش بودم هی یادم میرفت بیام بپرسم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از فردا گزارش میدم ان شاا...این چند روز اصلا نتونستم کالری شماری ورعایت کنم خیلی روم زیادشده دی ...

تو عذرت موجه بود 

والا من امروز فقط درگیر محمدحسین بودم پوستم کنده شد وای به تو که دوتاشون باهم افتادن تازه خودتم که بعدشون 

😦😦😦😦😦

🤯🤯🤯الانم نشستم بالا سر کوچیکه 

🤤🤤🤤از مادر بدبخت تر خود همون مادر

مهدی اومد گفت چی شده گفتم تب کرده نه میذاره یاف بذارم نه قرص میخوره گفت آره تب داره بعد رفت خوابید 😑😑😑😑خیلی کمک شایانی کرد میترسم نتونم جبران کنم 

اهان😂😂😂😂تا این سپید و دارید از فرصت استفاده کنیو وزناتونو بیارین پایین بررررره دیگه کسی نیست تحق ...

والا قدر نمیدونن که بابا من اگه تحقیرتون میکنم واسه اینه که فردا رفتید تو جمع بین جاری و خواهر شوهر عین گلابی ترک خورده و ترکیده بنظر نیایید 

شکم شلا 

چاقالوهایی که رعایت نکردید عید از رگ گردن به شما نزدیک تر است

والا من بخاطر خودتون میگم فردا تو یه جمعی که همه خوش هیکلن نشستید همه دارن میگن و میخندن ولی تو از بس چاقی و بد هیکل ا

تا میخندی اول اینکه تمام لپا و گونه هات میره تو چشمات دیگه زیبایی چشمات به چشم نمیاد از اونورم انقد چربی داری که با یه ذره خندیدن به هن هن میفتی تازه از اونورم چون نتونستی مانتوی خوب و قشنگ پیدا کنی مجبور شدی بری یه مانتو مدل عهد بوق پیدا کنی بپوشی اونم لای دکمه هاش بازه اون شکمت که شبیه تاقاره افتاده بیرون و تیپت خیلی ضایه اس هر شلواریم بپوشی چون خیلی چاقی و بدهیکل شبیه خمره های قدیمی میکنتت از اونا که توش رب میریختن قدیمیا بعد موقعی که بهتون شیرینی و آجیل تعارف میکنن تمام چشما روی توعه که ببینن چقد برمیداری میدونی چرا چون تو یه چاقی موقع شام و نهار از بس چاقی و شکمت افتاده بیرون نمیتونی صاف و نشسته و بدون قوز محتویات بشقابتو نگاه کنی حتمن باید خم بشی تا ببینی چی داری میخوری 

تازه از اونورم موقعی که سر سفره چیزی احتیاج داری باید اون هیکل شبیه برزو تو شکرستان تکون بدی تا بتونی یه نمکدون برداری وهمه ی اینا از دیدای محسوس و نامحسوس خواهرشوهر و مادرشوهر و جاری در امان نمیمونه 

حالا اینا هیچی موقعی که میخوای بری به میزبان کمک کنی ظرف بشوری وایمیسی اونجا میزبان بیچاره هی میخواد جا به جا کنه توام چاق نمیتونه از بغل تو رد بشه هی باید بهت بگه یه کم میری اونور تر یا هی بگه یه لحظه بیا اینور میدونی چرا چون تو چاقی و تمام حجم آشپزخونه رو گرفتی 

این حرفایی که نوشتم اینجا همشونو تا چند وقت پیش تک تکتون باهاش درگیر بودید اگه نمیخوایید دیگه این مسائل براتون مرور نشه کالریاتونو خوب بیندید اندفعه منشن نکردم دفعه بعد منشن میکنم اونایی رو که رعایت نکنن

آتو.ندهیم.دست.کسی😒#  

گزارش دیشب 

ناشتا خاکشیر و ابلیمو و آب گرم و گلاب 

صبونه زیتون پرورده 

میان وعده قهوه 

نهار نخوردم 

شامم نخوردم منتها در رفت و امد بودم اینارو توک زدم 

دو قاشق سوپ من بابت چشیدن طعم 

سه قاشق عدس پخته و کشک اینم من باب چشیدن 

یه کافی میت و عسل و شیر 

یه ساعت حلقه و از ساعت ۳ بعدازظهر تا۱۲ شب کار داشتم پیاده روی و فعالیت و بشور و بساب و پخت و پز آخر شب نصف استکان شیر 

کل کالری ۳۵۰

گزارش دیشب  ناشتا خاکشیر و ابلیمو و آب گرم و گلاب  صبونه زیتون پرورده  میان وعده ق ...

واااای ترکوندیا.آفرین دختر گلم

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.