2777
2789
عنوان

تاپیک تپل های مهربان

| مشاهده متن کامل بحث + 225233 بازدید | 44218 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاهشم داشتی با این روش؟؟؟ اون یه روزو هستم شدید  من شنبه دوباره باید برگردم بیام بترکونم گ ...

از اول همینجوری گرفتم، نمیدونم چند هفته سالم رژیم گرفتم، همش خونه اینو اون بودم دیدی ک... 

فعلا از ۷۲به ۶۷/۹٠٠ رسیدم، این هفترو درست گرفتم ببینم شنبه چند میشم.

لبخند تـــــــو را چند صباحی است ندیدم/ یکبار دگر خانه ات آباد بگو سیـــب
از اول همینجوری گرفتم، نمیدونم چند هفته سالم رژیم گرفتم، همش خونه اینو اون بودم دیدی ک...  فعل ...

عه خوب پس اگع جواب داده قلقش اومده دستت دیگه 

پس رو بدنت این کالری جواب میده 

اره واقعا خونه خودت که نباشیا هیچ کاری درست پیش نمیره حالا شنبه وزن کن ببین چه جوریاس اونوقت مشخص میشه 

اصلا بذار من یه واقعیتی رو بهتون بگم 😔😔😔😔 نمیخواستم چیزی بگم مجبورم کردید ما خونه نداریم ما کا ...

واااای خدا بگم چیکارت نکنه،  انقد خندیدماااا😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عزیزم مهم دلته، مهم خودتی ما ک بخاطر جای بزرگ و گرم و نرم نمیخواییم بیاییم، همینکه پیشت باشیم برامون ۳ دنیا ارزش داره😊😊😍

اون هرچی میگه دروغ میگه🙄🙄🙄 دروغگو-نباشیم#  

تا صبح ببدار میمونم میرم ریپلایش میکنم، حالا ببین😂 تو صفحه های ۱۵۰۰ بود فکر کنم

وا 😂😂😂😂😂😂😂 یعنی اخر تلقین کردنیا 😂😂😂😂😂😂

بخدا انقد ترسیدم یهو، احساس کردم تموم آرزوهام ب فنا رفت، احساس کردم باید برم به ی سریا بگم دوستت دارم🙁

واااای خدا بگم چیکارت نکنه،  انقد خندیدماااا😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ...

ای بابا چرانمیکشی بیرون اتفاقا من اصلا شعور مهمون داری ندارما مهمون که میاد از قصد ظرفارو میکوبم بهم دو سه تا استکان میشکونم بچه هامو دعوا میکنم بعد همش به مهمونا اخم و تخم میکنم بچه هاشونو میزنم تازه مهمون که میگه ببخشید که مزاحم شدیم میگم خواهش میکنم دیگه مزاحم شدید دیگه چیکار کنم 😒😒😒

عه خوب پس اگع جواب داده قلقش اومده دستت دیگه  پس رو بدنت این کالری جواب میده  اره واقعا ...

آره بد نبوده، پنجشنبه ها ولی خیلی میخورما😂 مثلا برنج میکشم دیگ نمیشمارم دوکفگیره، سه تاس یا چهارتا.. بعدازظهرام همه میشنن خوراکی یا چیزای شیرین میخورن منم میشینم، صبونه کاامل😬😬