2777
2789
عنوان

تاپیک تپل های مهربان

| مشاهده متن کامل بحث + 226516 بازدید | 44218 پست
با منم کسی کاری ندارع من خودمو میندازم وسط 😂😂😂😂😂 نمیدونم کدوم قضیه فقط میدونم یه قضیه ای بوده ...

پس منم ازاین ب بعد خودمو میندازم وسط😈😁😁😁

راستین یه مشاوره مو بهمون داد، بقیش از کم خونی و شکم گنده و این چیزا😂😂😂 آخرشم تصمیم گرفتیم برا عید ب عنوان مسافرت همه بیاییم خونه شما😊

لبخند تـــــــو را چند صباحی است ندیدم/ یکبار دگر خانه ات آباد بگو سیـــب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس منم ازاین ب بعد خودمو میندازم وسط😈😁😁😁 راستین یه مشاوره مو بهمون داد، بقیش از کم خونی و شکم گ ...

الان میپیچونه😂😂😂

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎
واقعا، اگ خوردی بگو.ک خوشحال شم، منم امروز چرت و پرت زیاد خوردم آخه😂😂😂😂 همه بچه ها عین همین، من ...

اوه تا دلت بخوام خوردم گفتم گزارش ندم بچه ها بگن چیه هرچی کوفت میکنی میای میگی 😂😂😂😂اهان زیادی خوردی دنبال یه نفر میگردی که توجیه کنی خودتو 😒😒🤯🤯😂😂😂

وای وای خدایا اره اینجام اینجوریه بچه های خودم میرفتن کنار پسر خالم و دختر خالم گوشیمو میخواستن 😒😒😒

پس منم ازاین ب بعد خودمو میندازم وسط😈😁😁😁 راستین یه مشاوره مو بهمون داد، بقیش از کم خونی و شکم گ ...

ما که نیستیم 😪😪😪

میبینی فقط اخریشو دیدم 😂😂😂😂

بنداز وسط کی به کیه فقط حواست باشه 

پزونباشیم# 😂😂😂😂😂‍ ‍ ‍ 

تیمیسی قطع کاربری کرده که 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😪😪😪😪

باورت نمیشه، حتی خودمم باورم نمیشه از صبح همش تو فکرم بود، تو ذهنم همش میگفتم تیمیسی چرا نیست، بعد میگفتم بذار شب شه نیومد بپرسم از بقیه😟

بچه ها رفتیم جایی مهمونی یکی از فامیلا اومد احوالپرسی و اسم خواهر بزرگمو گفت و حال و احوال شوهرشم پر ...

چراااا لو دادی مگه قرارنشد هرکی پرسید چجوری لاغرشدی و....خودمون رو بزنیم کوچه علی چپ😒😒

ما که نیستیم 😪😪😪 میبینی فقط اخریشو دیدم 😂😂😂😂 بنداز وسط کی به کیه فقط حواست باشه  پ ...

کجایید عشقم؟؟؟ همونجا میاییم😊😊😊😊 مهمون شما😁

😳😳😳نخورررر خواهره من نخوررررر دقیق ۵۰ روز دیگه وقت داریم

از شنبه دهنمو تو مسایل مربوط به شکم مبارک بخیه میزنم با نخ لحاف دوزییییییییییییی ساناز تا عید من به ۵۵ میرسم توام به ۶۲ ..این خط_ این نشون/

Allahim bize bakarmisiniz???😔😔😔😔
باورت نمیشه، حتی خودمم باورم نمیشه از صبح همش تو فکرم بود، تو ذهنم همش میگفتم تیمیسی چرا نیست، بعد م ...

به دلت افتاده بوده

جالبیش اینجاس که من شدم شوم هر وقت کسیرو منشن کردم قطع بوده اول ساناز این سری مریم 

چراااا لو دادی مگه قرارنشد هرکی پرسید چجوری لاغرشدی و....خودمون رو بزنیم کوچه علی چپ😒😒

لو چیه بابا چرتو پرت گفتم بهشون اومدم اینا دشمنای منن 😂😂😂😂از هیچ کدومشون خوشم نمیاد هرچی پرسیدن برعکسشو گفتم 😂😂😂😂