2777
2789
عنوان

تاپیک تپل های مهربان

| مشاهده متن کامل بحث + 227461 بازدید | 44218 پست
یکی مثل من ک اضافه وزنش زیاد چیگار کنه😭

اشکالی نداره بالاخره که کم میشه مهم این دوماهه که قراره بترکونیم قرار نیست بعد از عید جمع کنیم بریم پی کار خودمون که بازم هستیم مطمئن باش هممون بعد از عید با اضافه وزن برمیگردیم 😂😂😂

قد و وزنت چقدره ؟؟؟

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

حیفه موهاته چون اولین باره آنی باز میکنه و یه چیز نابی برات درمیاد ولی بعدش موهات مقاومتشو از دست می ...

ای وای استزسم بیشتر شد

میدونی من خودم ریزش مو دارم

ولی خو واقعا دوست دارم چون واسه اولین باره حسابی تغییر کنم بخاطر این میگم دکلره کنم

شنیدم خییییلی سوز میده🤯🤯

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
خاک بر سرت نکنن😂😂😂😂 شوهرت چطوره اومد خونه بالاخره 

ارهههههه

چه خونه اومدنی هممم👙👙👙😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐  ولی سپید لامصبببب خیلیییی جیگر شده

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
سمت چپیه رنگ پوست صورتش تقریبا تو مایه های خودته فکر کنم قشنگه بدک نیست اگه آرایشگر بتونه برات دقیق ...

تفففففف😂😂😂😂

اتفاقا همه میگن ارایشگرا نمیتونن مثل خود عکس دربیارن

و من بیشترمیترسم چون‌شوهرم به شدت عاشق رنگ موهای خودمه 

ولی واقعا دلم رنگ میخواد و حتما باید رنگ کنم امسال😐

نه دیوونه فانتزی منظورم غیر طبیعی بود نه که بخوای فانتزی کنی  اگه موهات سفیدی نداره رو موهای خ ...

اهههههان

میدونی چندتا مدل دیدم‌که روی خودم پایه مشکی مش زدن پیشم بجوری بود

لامصب من میخوام کلاااااا تغییر کنم مثلا

میدونمم میرینه به موهام ارایشگره ببین کی گفتم😂😂😂😂😂😂

۳ماه تازه زایمان کردم،قد ۱۶۸ وزن ۹۸بود اخرین بار 

اوه سه ماهه زایمان کردی که زوده واسه رژیم

مگه بچه شیر نمیدی 

سعی کن به اندازه بخوری چون لطمه وارد میشه به بدنت و اینکه شیردهی خودش ۵۰۰ کالری میسوزونه 

حالا شوخی یا جدی  این حرف من جدی بهت الان با کالری پایین بدنت واکنشی چیزی نشون نمیده ولی دو سه ...

جدی سپید واقعا بعده این دوتایی که داری یکی سقط کردی؟

دخترم تو حقته که یه مامان خوشتیپ داشته باشی،من یه مامانِ خوشتیپم😎😎😎
دخترا فردا اول بهمنه تا اول فروردین فقط و فقط ۵۹ روز مونده  بسه هرچی گند زدیم و خراب کردیم بب ...

سپید میدونی به چی فکرکردم امشب؟

وقتی زیاد گشنم بود

البته تا۸۰۰

۹۰۰ خوردم

ولی باز گشنم بود میخواستم‌گند بزنم به رژیم

فقط یه لحطه به این‌فک کردم که چه مزه اییییی میده واسه خرید عید که میخوام برم عید مثل مانکنا باشم مثلا سایز۴۰

۳۸

۳۸ عمرااااا ولی به همون ۴۰هم راضیم

مثلا باشوهرم برم‌هرررر لباسی خواستم‌بدون استرس بخرم

کلا فکرشو که میکنم ذوق میکنم ازاینکه شوهرم پیش خودش بگه لامصب چه خوش استایله این مژده سسی😎😎😎😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ای وای استزسم بیشتر شد میدونی من خودم ریزش مو دارم ولی خو واقعا دوست دارم چون واسه اولین باره حساب ...

استزست بیشتر نشه چون نمیدونم چیه ولی استرسو میدونم چیه 

آره خوب تغییر که میده اساسیم تغییر میده و اینکه چون موهات روشنه بلافاصله باز میکنه رو موهات ولی خوب عوارض بعدم داره دیگه 

سوز میده کف سرو ولی خوب کرم ید وازلین میزنن به ریشه موهات اون ریشه ها هم پنج نهایتن ۷ دقیقه فقط باید مواد روش بمونه 

ارهههههه چه خونه اومدنی هممم👙👙👙😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐  ولی سپید لامصبببب خیلی ...

عه بهتر شده پس بسلامتی مبارکش باشه مبارکتون باشه زلفاش پریشون 😂😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792