2777
2789
عنوان

تاپیک تپل های مهربان

| مشاهده متن کامل بحث + 227461 بازدید | 44218 پست
😚😚😚❤❤❤

❤❤❤❤💋💋💋💋💋💋💋

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اوووف تو چه باکلاسی من توانایی خوردن تا ۸۰۰۰ رو هم دارم😏

😂😂🤣🤣🤣🤣منم مث توبودم ولی الان معدم کوچیک شده

گروه لاغری_فیت شو💙💙  وزن اولیه :۶۵/۵۰۰🔓 وزن دوم۶۳🔒وزن سوم۶۰🔒وزن هدف ۵۷🔒  تاریخ شروع ۳۱/۵/۱۴۰۱ 
بیا گلم

جووون بابا خوشتیپ😍😍😍

مث خودم پاهای تپل و بالاتنه لاغر .دوسه کیلو کم کنی پاهات خوشفرمتر میشن

من خیلی منحرفم فک کردم لختن پاهات🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
تشكر آرزو جون هر سوالي داشتم ميپرسم ازت🌹❤️🌹

🥰🥰🥰خوشحال میشم

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
اسمره رو دوست نداري؟

سمر راحتتره 

بعدم عاشقه بِرن سات هستم الگوی منه تو هیکل یکسالم از من بزرگتره😍😍😍

دخترم تو حقته که یه مامان خوشتیپ داشته باشی،من یه مامانِ خوشتیپم😎😎😎
جووون بابا خوشتیپ😍😍😍 مث خودم پاهای تپل و بالاتنه لاغر .دوسه کیلو کم کنی پاهات خوشفرمتر میشن من ...

منم همین فکرو کردم😂😂😂بعد دقت کردم دیدم شلوارش مچ داره

دخترم تو حقته که یه مامان خوشتیپ داشته باشی،من یه مامانِ خوشتیپم😎😎😎
جووون بابا خوشتیپ😍😍😍 مث خودم پاهای تپل و بالاتنه لاغر .دوسه کیلو کم کنی پاهات خوشفرمتر میشن من ...

میسی عجقممم😅😅😅من خیلی شکموام اصن نیمتونم کم بخورم 

من امشب دوستش داشتم  تو منو امتحان کن   ماشون بفرستم؟  صد تومنم بهت میدم   از این جدیدایه وسپایه   زود صبت کن مزاحم اومد   هر طور دوست داری   الهی بمیرم برات   اینم شانس مایه گدایه   خداوکیلی نیا اونطور جاها نیا[احمد ذوقی ] 
2790
2778
2791
2779
2792