2777
2789
عنوان

تاپیک تپل های مهربان

| مشاهده متن کامل بحث + 227461 بازدید | 44218 پست
دو سه بار وزن کردم، حتی خواهرم اومد خودشو وزن کرد گفت خراب نباشه، دید وزن خودشو نشون داد گفت درسته ت ...

بچه ها همیشه یه پنج کیلویی داشته باشین هروقت به ترازو شک کردین با اون امتحان کنین

یا مثلا ماست دوکیلویی میخرین با اون امتحانش کنید

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
توام سعی کن منشن کردنو فراموش کنی 

😂😂😂😂😂سپید بازم که با چکش داری میگردی

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نترسید من هیچ وقت تنهاتون نمیذارم تا از تک تکتون یه مانکن نسازم 😂😂😂😂😂

تو فوق العاده ای😚😚😚😚😚

حالا چرا منه بدبخت با این حالم😐😒

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂کمکش کن دیگه گناه داله

😂😂😂😂😂چند روز پیش من رفتم یه تایپیک اسکلت های مهربان  لامصبا یکیشون ۵۰ کیلو نبود همه زیر ۵ ...

خخخخخخختت😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😐😐😐😐😐

خوب نیس لاغرارو بهشون بخندیماااا😐😐😐😐😁😁😁😁😁

جدی نگیررر بابا همش دروغه نمیدونم با این دروغااااا چی نصیبشون میشه .کلا ژن ایرانیها قده متوسطه مخصوص ...

ولی ساناز اینجا تاپیک خودمون بیشتریا ۱۷۰،۱۷۱،۱۷۴،،۱۷۶  داریماااا

همون دیگه برم ۵۸ تثبیت کنم والا اومدیمو دو کیلو افزایش داشتم الان دوستم میگه بسه دیگه لاغری بهت نمیا ...

وای سپید نگو که منم دلم خونه

با اینهمه چربی و اضافه وزن دونفر همش بهم گیر دادن که بسه الان خوبی دیگه لاغری بیشتر ازین زشت میشی و فلان....

منم‌از صبح دارم چی بهت میگم هی با من خشونت امیز رفتار میکنی  کل حرف من این بود ناف بعضی از بچه ...

نه# به خشونت علیه سوده😂😂😂😂😂

دروغگوها با احساسات ادم بازی میکنن تو تاپیک خوش هیکلا هم ک همشون خوش هیکلن

بعد از عید که همه خوشتیپ شدیم یه تاپیک با عنوان خوشتیپهای نامهربان میزنیم اونجا کلاس میذاریم😎😎😎

چشم امر دیگه؟؟؟؟

هچ سوده نین قاب قاشقین دا یودااااا🙏 یازخ دی

گزارش

صبحانه: قهوه و یه قند و سه قاشق کاچی  ۱۳۰ تا

میانوعده یه دونه فلافل ۱۰۰ تا

ناهار: یه لیوان سوپ ۱۵۰ تا

عصرانه یه پیاله آجیل ۱۰۰ تا

شام چلوگوشت و سالاد با ماست ۳۰۰ تا

اخر شب یه سهم میوه ۱۰۰ تا

تقریبا ۱۰۰۰ تا بدون ورزش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز