رهاگشته مدیر عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 5514 عنوان تاپیک تپل های مهربان | مشاهده متن کامل بحث + 227461 بازدید | 44218 پست خانمای تپل بیایین کنار هم به وزن ایده آل برسیم.قد، وزن و سنتون رو هم اعلام کنین❤ مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد! آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞 1398/07/27 | 23:51 96 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رهاگشته مدیر استارتر عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 5514 دو سه بار وزن کردم، حتی خواهرم اومد خودشو وزن کرد گفت خراب نباشه، دید وزن خودشو نشون داد گفت درسته ت ... بچه ها همیشه یه پنج کیلویی داشته باشین هروقت به ترازو شک کردین با اون امتحان کنینیا مثلا ماست دوکیلویی میخرین با اون امتحانش کنید مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد! آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
رهاگشته مدیر استارتر عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 5514 توام سعی کن منشن کردنو فراموش کنی 😂😂😂😂😂سپید بازم که با چکش داری میگردی مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد! آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
رهاگشته مدیر استارتر عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 5514 نترسید من هیچ وقت تنهاتون نمیذارم تا از تک تکتون یه مانکن نسازم 😂😂😂😂😂 تو فوق العاده ای😚😚😚😚😚 مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد! آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
رهاگشته مدیر استارتر عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 5514 حالا چرا منه بدبخت با این حالم😐😒 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂کمکش کن دیگه گناه داله مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد! آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
تیمیسی عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 12615 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂کمکش کن دیگه گناه داله چشم امر دیگه؟؟؟؟ همه چی به وقتش قشنگه🎀🎀🎀
رهاگشته مدیر استارتر عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 5514 😂😂😂😂😂چند روز پیش من رفتم یه تایپیک اسکلت های مهربان لامصبا یکیشون ۵۰ کیلو نبود همه زیر ۵ ... خخخخخخختت😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😐😐😐😐😐خوب نیس لاغرارو بهشون بخندیماااا😐😐😐😐😁😁😁😁😁 مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد! آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
رهاگشته مدیر استارتر عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 5514 جدی نگیررر بابا همش دروغه نمیدونم با این دروغااااا چی نصیبشون میشه .کلا ژن ایرانیها قده متوسطه مخصوص ... ولی ساناز اینجا تاپیک خودمون بیشتریا ۱۷۰،۱۷۱،۱۷۴،،۱۷۶ داریماااا مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد! آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
رهاگشته مدیر استارتر عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 5514 همون دیگه برم ۵۸ تثبیت کنم والا اومدیمو دو کیلو افزایش داشتم الان دوستم میگه بسه دیگه لاغری بهت نمیا ... وای سپید نگو که منم دلم خونهبا اینهمه چربی و اضافه وزن دونفر همش بهم گیر دادن که بسه الان خوبی دیگه لاغری بیشتر ازین زشت میشی و فلان.... مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد! آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
رهاگشته مدیر استارتر عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 5514 منماز صبح دارم چی بهت میگم هی با من خشونت امیز رفتار میکنی کل حرف من این بود ناف بعضی از بچه ... نه# به خشونت علیه سوده😂😂😂😂😂 مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد! آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
رهاگشته مدیر استارتر عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 5514 دروغگوها با احساسات ادم بازی میکنن تو تاپیک خوش هیکلا هم ک همشون خوش هیکلن بعد از عید که همه خوشتیپ شدیم یه تاپیک با عنوان خوشتیپهای نامهربان میزنیم اونجا کلاس میذاریم😎😎😎 مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد! آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
haniyhka عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 1580 سلامسپید جان بی زحمت میتونی یه برنامه کالری واسه من تنظیمکنی؟ ک چطورکالری هفته م روببندم که گاهشم خوب باشه اصلا از کاهش این هفته م راضی نیستم @69sepid
رهاگشته مدیر استارتر عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 5514 آرزو چند كم كردي؟ خیلی زیاد😶😶😶😶😶😶 مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد! آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
رهاگشته مدیر استارتر عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 5514 چشم امر دیگه؟؟؟؟ هچ سوده نین قاب قاشقین دا یودااااا🙏 یازخ دی مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد! آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
رهاگشته مدیر استارتر عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 5514 گزارشصبحانه: قهوه و یه قند و سه قاشق کاچی ۱۳۰ تامیانوعده یه دونه فلافل ۱۰۰ تاناهار: یه لیوان سوپ ۱۵۰ تاعصرانه یه پیاله آجیل ۱۰۰ تاشام چلوگوشت و سالاد با ماست ۳۰۰ تااخر شب یه سهم میوه ۱۰۰ تاتقریبا ۱۰۰۰ تا بدون ورزش مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد! آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞