2777
2789
عنوان

کدوم مدل بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 35 پست
من مدل عکس دومی رو دارم خیلی هم دوستش دارم  چقدر شده الان ؟؟

هر تیکه 500 و خورده ای.... ولی مدل اول کل سرویسش 565

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
اها😐 واجبه براجهیزیه؟  تقریبا همون استیلش چنددرمیاد

بستگی داره چند تیکه بگیری 3 تیکه ش میشه 1 و نیم 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولی استیل ده سال پیش دوستم برا جهیزیش خریده البته قشنگه ولی نظر من اولی

اولیم قشنگی خودشو داره رنگ نقره ایش قشنگتره الان میفرستم ببینم نقره ای چطوره 

یا ابلفضل😑😑

آره خیلی گرونه 😑 ولی قشنگن 😣

اها این قشنکه 👍

آره خودمم اینو دوست دارم به نظرم از تمام استیل قشنگتره 

هر تیکه 500 و خورده ای.... ولی مدل اول کل سرویسش 565

من سوپ خوری رو ۱۵۰ گرفتم 

مرغ خوری رو ۱۸۰ 

یه دونه دوتاییش هم بود ک فک کنم ۲۸۰ بود نگرفتم

البته سال ۹۴  

بقیه اش رو دیگه نگرفتم 

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
من سوپ خوری رو ۱۵۰ گرفتم  مرغ خوری رو ۱۸۰  یه دونه دوتاییش هم بود ک فک کنم ۲۸۰ بود نگرفت ...

وای خیلی خوب گرفتی... میگم به نظرت دومی فرستادم رنگ نقره ایش قشنگ نیست؟ 

وای خیلی خوب گرفتی... میگم به نظرت دومی فرستادم رنگ نقره ایش قشنگ نیست؟ 

چرا اینم خیلی قشنگه همین مدل رو بگیر 

ست سه تاییش رو میخوای بگیری ؟؟؟ 

زیاد استفاده نمیشه سوفله بیشتر الان تزییننه 

نهایتن تو یه مهمونی ۵ یا ۶ نفره بتونی استفاده اش کنی 

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
چرا اینم خیلی قشنگه همین مدل رو بگیر  ست سه تاییش رو میخوای بگیری ؟؟؟  زیاد استفاده نمیش ...

آره سالاد خوری.. سوپ... مرغ منم برا تزئین گفتم بگیرم 

به نظرت بگیرم یا نه کلا

آره سالاد خوری.. سوپ... مرغ منم برا تزئین گفتم بگیرم  به نظرت بگیرم یا نه کلا

بنظرم اول چیزای واجب جهزیت رو بگیر بعد تهش اگه دیدی پولی موند اینارو بگیر وگرنه خیلی هم واجب  نیست ک تو جهزیه باشه یا اونقدر کاربردی نیست ک همیشه استفاده کنی من که کلا تو این چهار سال دو بار بیشتر استفاده اش نکردم 

عزیزم سوفله خوری الان بیشتر چینی طرحدار مده بازم سلیقه ایه

مرسی دوستم از راهنماییت میشه عکس بفرستی کدوم مدل میگی