2777
2789
عنوان

ختم صلوات هدیه ب حضرت زینب..

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 23 پست
عزیزم من از دیشب شرو کردم تازه فهمیده بودم....دعا کن خانم جان ب منم یه‌نگاهی بندازه..تواین مدتی ک با ...

انشالله به حق این شب عزیز مادر میشی گلم💗

بعداذان مغرب یه تسبیح صلوات برای حضرت زینب ۲۱شب بفرس انشالله حاجت روا شدی ۲۱تسبیح پخش کن.

منم قابل باشم برات دعامیکنم

التماس دعا🌸

❤️

منم سالها چشم انتظارم برای مادر شدن.

به نیتت صلوات می فرستم 

شمام برا من دعا کنین

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشالله به حق این شب عزیز مادر میشی گلم💗 بعداذان مغرب یه تسبیح صلوات برای حضرت زینب ۲۱شب بفرس انشا ...

از دیشب شرو کردم گلم همین ختم ۲۱ روز رو ممنونم ک دعام کردی ایشالا هرچی تودلته خدا بهت بده😍

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

100تا

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
منم سالها چشم انتظارم برای مادر شدن. به نیتت صلوات می فرستم  شمام برا من دعا کنین

ممنونم عزیز دلم دعا در حق همدیگه خیلی خوبه...میگن برای همسایه ات روشنایی بخواه ... قطعا حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد ...منم برات دعا میکنم

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
منم ۵۰۰ به نیت حاجت روایی استاتر وهمه عزیزانی که چشم به راهن

ممنون عزیز دلم اجرت با خانم زینب کبری 😍

من ۷۰ تا❤

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)