2777
2789
عنوان

کمک کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 69 بازدید | 21 پست
چندتایی مشاور رفتم در فواصل زمانی مختلف...ولی حس میکنم همه مقطعی هستن من باید خودم به خودم کمک کنم ا ...

زندگی همینه دیگه,بچه ک باشی کسی بهت ظلم نمیکنه یا اگرم بکنه یکی میاد حقت رو میگیره ولی داستان آدم بزرگا فرق میکنه.شما هم سعی کن ب گذشته فکر نکنی. 

ببین یکم اخبار بقیه دنیا رو ببین, ببین تو افریقا و کشور جنگ زده خاورمیانه چ خبره,هر روز قتل تجاوز دزدی آوارگی مریضی و بدبختی داره موج میزنه و فریاد رسی هم نیس

مشکلات ما ک پیش اونا اصلا مشکل نیست

من خودم ب شخصه واسه فرار از این فکرا بازی میکنم ,یکی کتاب میخونه,یکی معتاد میشه,یکی میره ورزش,شما هم واسه فرار از این افکار ی کاری کن

ولی مشاوره یادت نره

زندگی همینه دیگه,بچه ک باشی کسی بهت ظلم نمیکنه یا اگرم بکنه یکی میاد حقت رو میگیره ولی داستان آدم بز ...

من تمام این گفته های شما رو قبول دارم با جون و دل...مشاور هم رفتم چندبار اما وقتی حرفام میشنون یا موقعیت زندگیمو متوجه میشن جوری رفتار میکنن که یعنی این چیزا چیزی نیس که..ناشکرم میدونم.همه رو میدونم اما همبشه ناراضی ام..سالها قبل یه دوره سرتالین خوردم و با نظر دکتر قطع کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تمام این گفته های شما رو قبول دارم با جون و دل...مشاور هم رفتم چندبار اما وقتی حرفام میشنون یا مو ...

من دیگه حرفام تموم شد متاسفانه

انشاالله ک شما هم راهتون رو پیدا کنین

اگه دنبال میونبر هستی ,همیشه دوستی با جنس مخالف واسه ی مدت کوتاه افکار منفی رو پاک میکنه,ولی بعدش مشکلات رو بیشتر میکنه.

من دیگه حرفام تموم شد متاسفانه انشاالله ک شما هم راهتون رو پیدا کنین اگه دنبال میونبر هستی ,همیشه ...

ممنونم..وا دوستی با جنس مخالف چیه!!!!اصلا به ذهنمم خطور نمیکنه من متاهلم.

اووووپس ببخشید معمولا اینجا دختر مدرسه ای زیاد هستن بازم ببخشید

نمیدونم سطح نگارشم چطور بود که به این درک از من رسیدید من تحصیل کرده ام متاسفانه..در هرصورت ممنون..همین حرف شمام برام یه تلنگر شد که من با فوق لیسانسم چقدر افکارم پوچ و دم دستیه از نگاهدمخاطب بیرونی.ممنون تلنگر خوبی بود 

نمیدونم سطح نگارشم چطور بود که به این درک از من رسیدید من تحصیل کرده ام متاسفانه..در هرصورت ممنون..ه ...

من کسی رو قضاوت نمیکنم.واقعا بعضیا دنبال میونبر هستن تو زندگی .

خوشحالم ک حداقل یدنفر تلنگر خورد ,اینجا معمولا تا از حرفای یکی خوششون نیاد حمله میکنن و شروع ب فحاشی میکنن,در پناه خدا