2777
2789
عنوان

شوهر بیشعور شاخ و دم داره 😡😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 39 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم بهش تو از عمد اینکارورو میکنی که بگی تو تصمیم گیرنده نیستی

ی مدت توام محلش نذار انگار اصلا نیستش تا بفهمه دنیا دست کیه

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
بله منتهابعضیا وظیفه خودشون میدونن فقط معذرت میخوام حال بدن به شوهر

منم روحیم اینجوریه دیگه میگم زن شخصیت داره یه انسان کامله باید خیلی جاها تصمیم گیرنده باشه همش حرف شوهر نباشع .ولی شوهرم میگه نه تو با من کل کل کنی به ضرر خودته .منم گفتم چه بهتر 😂

سه شنبه یه شب خوب براش ساختم .بعد از سه شنبه میگفتم جمعه بریم جمکران گفت باشه پنح شنبه کارم تموم شه ...

همشون همینن همه دنیا باید بر وفق مراد ایتا بچرخه

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
همشون همینن همه دنیا باید بر وفق مراد ایتا بچرخه

نه شوهر من خیلی قدرت دوس داره یه مثال بگم 

من شیش ساله گواهینامه دارم ولی اصن ماشین در اختیار اونه من زیاد نمیخواستم رانندگی کنم 

بعد رفتیم مسافرت برگشتنی سه ساعت روندم بعد گفتم دیدی تو منو محدود میکنی بین اون همه شلوغی و اینا خیلی جاها با سرعت خوب میومدم تعجب کرده بود هی میگفت .بعد یه دفعه گفت نگه دار بچرو یه جیش ببریم تا کارمونو انجام دادیم زرتی نشست پشت فرمون که بسه دیگه نوبت منه😑 

فک کن ۱۵ساله رانندگی میکنه ندیده نیس ولی خیلی عغده قدرت داره😕😕😕😐😐😐

2790
2778
2791
2779
2792