2777
2789
عنوان

چرا باید مردممون بی فرهنگ باشن

307 بازدید | 33 پست

من تاپیک زدم می خواستم دوست پیدا کنم از اهل سنت حالا شیعیان ریختن که شما امام رضا رو قبول ندارید شما امام حسینو قبول ندارید من چی کار شما داشتم هر دینی می خواید داشته باشید می خواستم دوست پیدا کنم یه ثانیه ایی تاپیک ترکید من بدم میاد کسی ندونسته قضاوت کنه چه راجع به اهل سنت چه شیعیان اهل سنت به شیعیان بی احترامی می کردن دعوا می کردم شیعیانم بی احترامی کنن به اهل سنت بدم میاد بهم میگن تعصبی هستی اهل سنتم میگن شیعه ایی من کلا با قضاوت کردن و بی احترامی به هم دیگه مخالفم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مقدار تعصب تو کشورمون از حد گذشته

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘

انسانیت_را_فراموش_نکنیم#  

Xoşimewêy bawanim...💜🌸💜           wekû gilêney çawim...💜🌸💜               min bêto bûnim niye...💜🌸💜             buyte pênasa û nawim...💜🌸💜               ez keça kurdim ez ☀keça çîyayên ☀zagrûsim.gûll weî li serim .☀avrişim le berim☀.ez  keça kurdim☀.🍃☀çavên min pir  xîretin💜☀ez keçaser çiyanim🌼.ŕeng aĺayê me kesk û sor û zrin. keça kurdim✌şervanim tifeng le şanim🌷 ez agirim🔥kurmancim,ez soranim,ez guranim,ez kelhûrim,ez lekim'ez zazaim,ez faîylîm,ezlurim ,ez kurd û ❤kurdistanim❤ ez kurdim dewleta xûwe dixazimez keça mîdya û madim ☀  ez ne arîyaîme ez ne erbim eka şakistanîme ez keça kurdim ez ser blindim ez şêrim aĺa ye min kesk û sûr û spî û zere  .ta dêmirim he dbejîm 2+2=1                                      berxedaan jjîyane ✌                             ser hildan jîyane✌.                               🌸 KURISTAN BAWNE🌸

ای بابا دختر خودت و ناراحت نکن متاسفانه یسریا عادت گردن به همه کار همه کار داشته باشن

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
چرا تو یه تاپیک باید انقد بحث کنن تا بترکه چرا نمی تونیم با وجود تفاوتمون کنار هم باشیم وباهم دوست ب ...

چون هرکسی فک میکنه فقط خودشه ک عقل داره دور از جون بقیه همه از دم بی عقلن

من نفهمیدم چی شد؟شما شیعه هستی دوست اهل سنت میخواستی پیدا کنی؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

عزیزم ناراحت نشو.نصف بیشترشون حتی احکام همون دین رو هم انجام نمیدن فقط دعوا دارن. همه با هم برابریم چه شیعه چه سنی چه مسیحی. ولی خوب بهتره همچین جایی در مورد مذهب پست نذارین.

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺