2777
2789
عنوان

چرا باید مردممون بی فرهنگ باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 33 پست

اين نبوديم كه وضع كشورمون اين نبود

عقبگرد كرديم

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!

یعنیرهنوز متوجه نشدی تو نی نی سایت به عقیده عجیبی رواج داره بین یک عده که فکر میکنن آفریده شدن از خدا و پیامبر و کلیه امامان و امامزاده ها دفاع کنن ؟ انگار خدا خودش ناتوان بوده و دست به خلقت این عجایب زده . 

بیخیال اگر هدفت از دوستی تحقیق و سر دراوردن از مدل تفکر سنیه برو به منابعش رجوع کن ، حتما اطلاعات بهتری پیدا میکنی ، سنی ها هم مثل شیعه ها بی اطلاعِ خود همه چیز دان پندار زیاد دارن ، و ممکنه بدتر اطلاعات غلط بهت بدن .

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدم متعصب بی خاصیت همه جا و از همه قشری هست متاسفانه اینجور آدمارو فقط باید نادیده گرفت.

دانلود نمونه سوالات استخدامی و پروژه های دانشجویی و ....  http://file-marketing.blog.ir

حالا من بدم میاد بحث می کنم میگن تعصب داری درسته سنیم ولی من چیزایی از اهل سنت می دونم که شما اشتباه میگی مثلا میگن امام حسینو قبول ندارن یه دوست سنی داشتم می گفت از حضرت حسین یاد بگیر زیر بار زور نرو تو بیوش اسم حضرت حسین و حسن و حضرت مریم حضرت رضا حضرت علی رو زده بعد من میگم والا سنیا هم قبولشون دارن باور نمی کنن من کلا چه به شیعه چه به سنی بی احترامی شه قضاوت کنن بدم میاد بارها با سنی سر همین مسئله که به شیعیان بی احترامی کردن دعوا می کردم می گفتن توشیعه ایی 

یعنیرهنوز متوجه نشدی تو نی نی سایت به عقیده عجیبی رواج داره بین یک عده که فکر میکنن آفریده شدن از خد ...

فکر خوبیه چون توی کتابای معتبر خودسنی ها مطالب بسیااار زیادی راجع به حقانیت شیعه هست اینو تو کلاسایی که میرفتیم استاد اسم کتاب رو با جلد وصفحه سندشو میگفت

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
من نفهمیدم چی شد؟شما شیعه هستی دوست اهل سنت میخواستی پیدا کنی؟

من اهل سنتم دوست شیعه زیاد دارم گفتم دوتا دوست سنیم پیدا کنم بد نیست مردم اومدن حمله کردن منم ناراحت شدم جوابشونو دادم گفتن تعصبی من نسبت به بی احنرامی به شیعیانم همین جور رفتار می کنم

حالا من بدم میاد بحث می کنم میگن تعصب داری درسته سنیم ولی من چیزایی از اهل سنت می دونم که شما اشتباه ...

سنی ها هم فرقه های مختلف دارن که اگه اشتباه نگم شافعی ها با شیعه ها بهتر از شاخه های دیگه هستن

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

دوست عزیزکلا اینجا رو جدی نگیر

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
من اهل سنتم دوست شیعه زیاد دارم گفتم دوتا دوست سنیم پیدا کنم بد نیست مردم اومدن حمله کردن منم ناراحت ...

اگر خودت اهل سنتی که دیگه اطرافت سنی زیاده ، چرا وسط شیعیان دنبال دوست سنی میگردی ؟ 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا
فکر خوبیه چون توی کتابای معتبر خودسنی ها مطالب بسیااار زیادی راجع به حقانیت شیعه هست اینو تو کلاسایی ...

خب سنیا هم مطلب از قران میارن برای حقانیت سنی ولی این دلیل اینه ندونسته همو قضاوت کنیم شما تا حالا دوست اهل سنت داشتی یا باهاشون زندگی کردی اگه باشی می فهمی که اونجوری که تو مدرسه ها قضاوت می کنن هم نیست دین ساده ایی قران خدا ونماز و حج فقط همینا رو داره

عزیزم من سنی ام 

قشنگیش اینه که هیچکس ننوشت                               برای دیسکو،،، برای کاباره،،، برای پارتی،،،برای بی بند و باری،،، برای بی دینی،،، برای موادمخدر،،، برای مستی،،، برای حمل اسلحه و.... و این نشون میده که ذهن کثیف بعضیا برداشتش از آزادی اشتباهه نه ما مردم✌🏻! 

اهل کجایی😊🙂

قشنگیش اینه که هیچکس ننوشت                               برای دیسکو،،، برای کاباره،،، برای پارتی،،،برای بی بند و باری،،، برای بی دینی،،، برای موادمخدر،،، برای مستی،،، برای حمل اسلحه و.... و این نشون میده که ذهن کثیف بعضیا برداشتش از آزادی اشتباهه نه ما مردم✌🏻!