2777
2789
دلم میخواد فرار کنم

نهههههه خب یماه کمه من بعد۶یا۷ماه ب شهردانشگاهم عادت کردم اولش احساس غربت میکنی طبیعیه ولی وقتی عیدمیشه ودانشگاه تعطیل یهومیبینی کلی دلتنگی ک برگردی وکم کم عادی میشه اصلن نگران نباش عزیزم 

[QUOTE=108935538]وای تفریحی زیاد داریم مخصوصا الان که پاییز عالیه داره مراد بیگ روستای سیلوار عالیه گنجنامه  عبا ...[/QUOTE

مرسی😘

از اینکه سخنان گهربار منو لایک میکنید متشکرم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره رفتیم همه جا گنجنامه، ارامگاه، عباس اباد، باباطاهر، لالجین، غار علیصدر  اخه من چند سال مشه ...

افرین خوب گشتی که😂😂

امام زاده کوه رفتی؟راهش روی کوهه کل همدان زیرپاته خصوصا شبا خیلی باحاله سداکباتان و باغای اطرافشو خودم خیلی دوست دارم شبام که هیچی خیلی باحاله ولی میدونی بهت حق میدم غریبی اینجا بخاطراونه.کدوم منطقه ای؟

فلک تيرم نزن بالم شكسته/غباري بي كسي برمن نشسته/درخت باغ تو سبزه هميشه/خراشيدي دلم رامثل شيشه/رفيقان قدريگديگربدونيد اجل سنگست وادم مثل شيشه
افرین خوب گشتی که😂😂 امام زاده کوه رفتی؟راهش روی کوهه کل همدان زیرپاته خصوصا شبا خیلی باحاله سداکب ...

نه خارج از شهر دیگه نمیتونم برم امامزاده عبدلله

از اینکه سخنان گهربار منو لایک میکنید متشکرم  
نه خارج از شهر دیگه نمیتونم برم امامزاده عبدلله

اگه یه وقت تونستی حتمابرو الوندم بروقشنگه

من خودمم مرکزخریدای پاستور،هنرستان،خیابان کرمانشاه واینارو دوست دارم یکم بمونی عادت میکنی من خودمم۲سال توغربت بودم عادت نکردم ولی توعادت میکنی شرایط من خیلی فرق داشت

فلک تيرم نزن بالم شكسته/غباري بي كسي برمن نشسته/درخت باغ تو سبزه هميشه/خراشيدي دلم رامثل شيشه/رفيقان قدريگديگربدونيد اجل سنگست وادم مثل شيشه
سلام همشهری خوبی کجای همدانی

سلام مرسی خوبم شماخوبی؟بهشتیم شماکجایی؟

قربونت خوبیم ذوالریاستین  

زنده باشی

شرمنده نشنیدم تاحالا کجامیشه؟