2777
2789
عنوان

لیزیک چشم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 37 پست
بله راضیم چشم راستم عالیه ولی چشم چپ یک کم برگشته در حد شاید نیم 

چندسالگی عمل کردین؟ الان دکتر نرفتین بخاطر چشم چپتون ؟ 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتش 3 و 600

یعنی با هزینه ازمایشو اینا یا فقط هزینه عمل  این قیمته؟ 

بعد میگن چند نوع عمل داریم لیزیک لازک prkو چند تا دبگه میگن انگار prkاز همش بهتره

بعد عزیزم من چند ماه دیگه پولم جور میشه برا عمل ولی دکتر نرفتم باید از الان برم دکتر یا همون موقع ؟ 

ببخشید خیلی سوال کردم 😔

عملش درد داره میگن اگه زود بری برمیگرده باز

نه میگن درد نداره شایدم 5 دقیقه طول بکشه 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿

منم ۹سال پیش انجام دادم دکتر گفت به هیچ وجه تا۳ماه لوازم ارایش نباید به صورت بخوره حتی مرطوب کننده .تا ۵روز هم لنز پانسمان داخل چشم هست که میری درمیاری و تادوسه ماه بسته به نظر پزشک باید از قطره استفاده کنی

خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی.                                                                               رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین‌
سلام عزیزم انشالله که زودتر خوب بشی و چشمتون چند درجه ضعیف بود که میخاین لیزیک انجام بدین

چشم راستم 3😑 چپ 3 و 25... حالا ببینم نظر دکتر چیه شاید لیزیک مناسبم نباشه هرچی خودشون بگن همونو انجام میدم

چرا لیزیک عمل اسمایل الان انجام میدن بیمارستان نور صد تا بهتری لیزیکه ک دورام نقاهتش کمه گویا عینک ا ...

والا هرچی نظر دکتر باشه همونو انجام میدم حالا شاید لیزیک نظرشون نباشه... حتما این عملو که شما گفتین میپرسم ازش

یعنی با هزینه ازمایشو اینا یا فقط هزینه عمل  این قیمته؟  بعد میگن چند نوع عمل داریم لیزیک ...

دقیق نمیدونم ولی فک کنم فقط هزینه عمل باشه... آره منم برم هر عملی نظر دکتر باشه همونو انجام میدم میخوام تهران برم... به نظرم بزار همون موقع برو که دیگه قصد عمل داشتی و پولت آماده بود... عزیزم هرسوالی داشتی درخدمتم حتی بعد از عمل 😘

منم ۹سال پیش انجام دادم دکتر گفت به هیچ وجه تا۳ماه لوازم ارایش نباید به صورت بخوره حتی مرطوب کننده . ...

الان راضی هستین؟ دیگه برنگشته؟ کجا عمل کردین؟ من میخوام تهران بیام دکتر عین اللهی خیلی تعریفشو شنیدم

چندسالگی عمل کردین؟ الان دکتر نرفتین بخاطر چشم چپتون ؟ 

من ۲۴سالگی عمل کردم

نرفتم فعلا ولی تارشده یک مقدار

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من ۲۴سالگی عمل کردم نرفتم فعلا ولی تارشده یک مقدار

آها باشه مرسی عزیزم که کمکم کردی 😘😍

الان راضی هستین؟ دیگه برنگشته؟ کجا عمل کردین؟ من میخوام تهران بیام دکتر عین اللهی خیلی تعریفشو شنیدم

خداروشکر راضی هستم فعلا برنگشته اما خود دکتر گفت بعداز۱۴سال برمیگرده.

اون زمان که من رفتم بعدازمعاینات وازمایش دکترگفت نیتونم عمل کنم یانه بعدم همون موقع برامون حلسه توجیهی گذاشت ومعایب ومزایای عمل ومراقبتهای بعدشو گفت .

من قم پیش دکتر جنابان

خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی.                                                                               رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین‌
دقیق نمیدونم ولی فک کنم فقط هزینه عمل باشه... آره منم برم هر عملی نظر دکتر باشه همونو انجام میدم میخ ...

خیلی ممنونم گلم انشالله که عمل خوبی داشته باشی 😍

یه چیز دیگه هم میتونم بپرسم ؟ اگه حالشو نداشتی جواب نده 😁

میگم من شماره چشمم دو هستش ولی چون عینک بدم میاد فقط تو خونه میزنم بیرون نمیزنم لنزم تجربشو نداشتم 

گفتم مثلا برای بیرون استفاده کنم تا چند ماه دیگه که عمل کنم  ولی هیچ تجربه ای ازش ندارم شما لنز استفاده کردی تا حالا منظورم طبیه 

باید دکتر بنویسه یا خودم از عینک فروشی بخرم ؟ 

خداروشکر راضی هستم فعلا برنگشته اما خود دکتر گفت بعداز۱۴سال برمیگرده. اون زمان که من رفتم بعدازمعای ...

الان اگه برگرده خدایی نکرده بازم میتونی عمل کنی 

خیلی ممنونم گلم انشالله که عمل خوبی داشته باشی 😍 یه چیز دیگه هم میتونم بپرسم ؟ اگه حالشو نداشتی جو ...

بله من 1 سالی هست لنز استفاده میکنم دکتر باید معاینه کنن و بنویسن براتون