2777
2789
عنوان

دعای معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 143 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالم بدتر از همیشه است😭💔

چرا عزیز دلم😞 من برات خیلی دعا میکنم. همیشه بیادتم به خدا . امیدوارم زود زود بیای اینجا بگی مشکلت حل شده من خوشحال بشم. خودمم روحیم خوب نیست ولی راه حلی جز صبر کردن ندارم. مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت، حال من بد بود اما هیچ کس باور نداشت...

انشاءالله بهترین ها نصیبت بشه گلم❤

❤ خدا جونم تنها امیدم تویی❤ میشه برام صلوات بفرستین. ممنون😘
چرا عزیز دلم😞 من برات خیلی دعا میکنم. همیشه بیادتم به خدا . امیدوارم زود زود بیای اینجا بگی مشکلت ح ...

هیچی درست نمیشه هیچی دلم خوش بود ی ماشین میخریم روحیمون بهتر میشه اونم جور نمیشه 

نمیدونم چرا داماد عشقم هی امروز فردا میکنه میخواست پول قرض بده بهمون خدااا خستممم😭😭😭😭الهی آمین ایشاااا توهم همینطور عزیزم مرسی که به یادمی منم دعات میکنم 😭💔🙏😔😭💔

خدایا منو به عشقم برسون بچه ها دعام کنین😔😔😔💔💔💔💔
هیچی درست نمیشه هیچی دلم خوش بود ی ماشین میخریم روحیمون بهتر میشه اونم جور نمیشه  نمیدونم چرا ...

ممنون عزیز دلم. انشاءالله همه چی جور بشه و به عشقت برسی. 🌹🌹😘😘❤❤ دیگه گریه نکن دلم میگیره😞این متن رو بخون.

لطفا تنها بگویید چه می خواهید؛
اکثر افراد زمانیکه روزشان را آغاز می کنند به جای اینکه به جهان بگویند چه چیزی می خواهند با فکر کردن به نشدن ها، نکندها ، نگرانی ها و چیزهایی که در زندگی ندارند ارتعاش منفی به جهان ارسال می کنند و می گویند چه چیزی نمی خواهند، در حالیکه همه چیز برای آمدن آنچه می خواهند آماده است تنها کافیست بگویند که چه میخواهند.
وقتی از همان اول صبح حست را عالی کنی و با ایمان بگویی که من این خواسته ها را می‌خواهم و مدام در مورد خواسته‌هایت با خودت صحبت کنی و احساس خوب را در خودت تقویت کنی ارتعاش مثبتت به جهان خواهد رسید و در پس آن اتفاقات عالی نیز از راه می‌رسد.
بنابراین ما باید این موضوع را مدام برای خودمان تکرار کنیم که وظیفه من داشتن احساس خوب، توجه به خواسته ها و سپاسگزار بودن است و مابقی کار را جهان به دستور خداوند مهربان انجام میدهد و به خداوندی که جهانی به این شگفتی را هرروز مدیریت می کند اعتماد کنیم.

@73mah_banoo  

@m7773  

@77saba  

@تنها70  

سلام عزیزان یکشنبه ۵ آبان زمان قرائت روز هشتم دعای معراج هست. با دل های پاکتون برای منم دعا کنید. التماس دعا🙏