2777
2789
عنوان

رب خانگی 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آب داشته هنوز ک زیرش و خاموش کردی

و دلیل دیگه خوب صافش نکردی و تخم گوجه ها توش بوده 

من مامانم ی روغن مایه خالی میکنه داخلش 

دوست عزیز تبادل نظر کن ولی لطفا نظرت و بهم تحمیل نکن چون من بیماری ای دارم ک‌ کشش اعصاب خوردی ندارم یوقت یه چیزی میگم ب دلت میگیره .....با تشکر

کاش نمیجوشوندی دوباره..چون سرطان زا میشه...رب اگه از همون اولش بزاری یخچال اب نمیندازه روشم روغن جامد بریز که کپک نزنه...نمکم یکم ببشتر بریز

وقتی برای کسی سنگ تموم میزاری منتظر باش تا با همون سنگ بزنه تو سرت...

روغن و نمک زدی بهش؟

وقتی هم ریختیش تو دبه،روشو صاف کن و ی مقداری روغن بریز روش قشنگ روش روغن بگیره بزار ی جای خنک،اگه در یخچال جاش نمیشه،وقتی جاگیرش کردی اونوقت روغن بریز تا روغن قاطیش نشه.

من یه شیشه اندازه مصرفم گذاشتم تو یخچال بقیش هم توی کیسه های زیپ دار گذاشتم فریزر هر وقت شیشه تو یخچال تموم شه یه دونه از اونا برمیدارم اینجوری نگران کپک زدنش هم نیستی ولی می تونستی روغن داغ کنی بریزی روی هر شیشه ربتون درش هم محکم ببندی که هوا نره من مامانم اینجوری ربش بیرون میزاره تا یکسالم چیزیش نمیشه

من قهرمان زندگیم رو توی آیینه میبینم💪

واس اینک رب کپک نزنه. گوجه هارو اول بااب قاطی نکنین. گوجه هارو ریز کن بزار ی روز تو افتاب بمونه اگ یکمم روش کپک زد ک احتمالش کمه عب نداره بگیر کپکشو . گوجه ها ک خوب له شدن تو افتاب صافشون کن بعد اب گوجه رو بزار بجوشه تا هر غلظتی ک دوس داری. نمک بزن اخر تا سیاه نشه رب. پیاده کن ربو بریز تو تشت روش پارچه بنداز یک روز بمونه هم قشنگ خنک بشه هم اون پارچه اب اضافیشو بگیره. بااین روش رب بیرون یخچال میمانه بدون کپک

جا ندارم فریزر اونطوری خوبه

بریز تو شیشه ،شیشه ها رو بچین تو یه قابلمه ،تا نصفه اب بریز بزار رو گاز زیرش کم باشه، وقتی اب جوش اومد بزار بیست دقیقه نیم ساعت بجوشه ،اینجوری به حالت کنسرو درمیان و تا وقتی درشون باز نشه کپک نمیزنن ،شیشه ای که باز میکنین بزارین یخچال