2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اشرف مخلوقاتیم از برترین آفریده پروردگار خداوند بزرگترین و برترین فرشته خودش رو وادار به سجده كرده فرشته ای كه از نور ساخته شده، ما خلق شدیم برای زیستن و شكوفا كردن دنیا ولی متاسفانه ماها بنده ناشكر و ناخلف و خداوند متعال بخشنده و مهربان

خداوندا سپاسگذارم .      
اشرف مخلوقاتیم از برترین آفریده پروردگار خداوند بزرگترین و برترین فرشته خودش رو وادار به سجده كرده ف ...

شکوفا کردن دنیا ...یعنی چی....منظورت کشف واختراعه

اینکه چرا اوردمون ب دنیا رو میدونم و میفهمم

ولی اینکه کلا چرا خلقمون کرده نمیفهمم...دوستمون ی ایه گفت برای عبادت. قطعا درسته چون ایه خداست. ولی برام قابل فهم نیست ک یعنی چی، البته زیادم نرفتم دنبالش چون ترجیح میدم سوالای کلامیمو برطرف کنم تا سوالای فلسفی ک خیلیاشم اخرش بی جواب میمونه

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
شکوفا کردن دنیا ...یعنی چی....منظورت کشف واختراعه

یعنی با مهربانی و مهر و محبت دنیا رو شكوفا كنیم. بدون خودبینی و خودپسندی،...... در واقع انسانیت رو بجا آوردن....

خداوندا سپاسگذارم .