2777
2789
عنوان

دیدن روح خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 3904 بازدید | 38 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همچین تجربه ای داشتم دقیقا دو بار  روح خودمو ندیدم اما طریقه جدا شدنو دیدم و تو اون لحظه ب ...

تعریف می کنی برام ؟ 

وکیل هستم .  هر سوالی دارید بپرسید در حد توان علمیم پاسخگو هستم . یا در گروه تلگ  رام بپرسید .@vakil_s
من روحم و نديدم ولي جسمم و ديدم  بيدار شدم برم اب بخورم نشستم رو تخت بعد ي كم كش و قوس دادم خ ...

خیلی جالب بود

وکیل هستم .  هر سوالی دارید بپرسید در حد توان علمیم پاسخگو هستم . یا در گروه تلگ  رام بپرسید .@vakil_s
من کاملا مرده بودم ولی با اصرار شوهرم برگشتم ...تازه اون دنیا را هم دیدم 

چجوری بود تعریف کن برام

تعریف می کنی برام ؟ 

خواب بودم اما فک میکردم ک بیدارم داشتم خودمو تو همونجایی ک خوابیده بودم میدیدم صداهای اطرافمو می شنیدم خواستم بلند شم ک دیدم روحم جدا شد و بلند شد خودم هیچ تکونی نخوردم خیلی ترسیده بودم اون لحظه سکوت مطلق بود انگار کر شده بودم ی دفهدیدم روحم برگشت ب بدنم و با لرز شدید بیدار شدم 

من روحم و نديدم ولي جسمم و ديدم  بيدار شدم برم اب بخورم نشستم رو تخت بعد ي كم كش و قوس دادم خ ...

من امروز قبل بیدار شدنم روحم زودتر بیدار شد و جسممو قبل و ورود دیدم ترسیدم با خودم گفتم وای من بیدار شدم ولی جسمم خابه در اون حالت فهمیدم اتفاق بدیه چشم به صورتم دوخته بودم و به خودم میگفتم پاشو 😭 دلم نمیخاد دیگه تجربه کنم