2777
2789

نهال باچ😎😋

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جلاسنج😂😂😂🤣🤣🤣

❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی  : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤  من میتونم 

قسمت اول :همیشه لبخند داشته باش، سنگین و متین باشی، آراسته و مرتب اما ساده و نچرال باشی، با متانت صحبت کنی.

قسمت دوم: گاهی از خودت شیطنت هایی رو کنی، اگه یچیزی خییییلی جالب بود برات بلند قهقهه بزنی، اهل کل انداختن باشی اما بندرت ازش استفاده کنی، با بچه ها محبت آمیز رفتار کنی . همیشه هم طوری بنظر بیاد که انگار سرت شلوغه.

بنظرم همینا راز جذابیت یه دختر برای فک و فامیله.

واس این چیزا نباید سعی و تلاش کرد.نتیجه برعکس میده

ادم جذاب ذاتا جذابه حتی خودشم نمیفهمه ولی همه جذبش میشن

وقتی نیکی میکنم،احساس شادمانی دارم.و هنگامی که بدی میکنم،احساس شرمساری...این تمام دین من است
خوب آخه تو وجودم چجوری باشه خدا چرا به ما نداده😤😬😨

ببین دقیقا منطورت از جداب بودن چیه ؟ می خوای برای کی جداب باشی؟ می خوای دوست پسر داشته باشی؟ خواستگار داشته باشی؟ کلا آدما دوستت داشته باشن؟ هدفت کدومه؟